EVROPA POLUDELA ZA DUŠANOM SILNIM: Liverpul krenuo po Vlahovića, u igri od sinoć i NAJBOGATIJI KLUB NA SVETU
Foto: Fudbalski Savez Srbije

fudbalski zemljotres

EVROPA POLUDELA ZA DUŠANOM SILNIM: Liverpul krenuo po Vlahovića, u igri od sinoć i NAJBOGATIJI KLUB NA SVETU

Fudbal -

Njukasl neće žaliti novac da potpiše ugovor sa srpskim napadačem

Dušan Vlahović je fudbaler o kojem najviše piše Evropa. Neverovatni srpski centarfor je sa dva gola protiv Azerbejdžana samo potvrdio sve ono što se govorilo o njemu, da je uz Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea najbolji mladi napadač u Evropi.

Dušan Vlahović
foto: @starsport

Dušan Silni igra i drugu sezonu iz snova. Prošle je postigao 21 gol i postao hit u Evropi. Ove, dao je već šest za Fjorentinu i još tri za Srbiju. Kada se sve sagleda, sasvim je izvesno da će oboriti prošlogodišnji rekord.

Posle svega prikazanog, klubovi iz Premijer lige pokazali su veliki interes za Srbina. Sasvim razumljivo jer su i platežno najmoćniji. Liverpul ne skriva da želi Dušana Vlahovića (21), a odranije je to pokazivao i Totenhem.

Međutim, najbogatiji klub na svetu Njukasl želi da već od zime napravi tim iz snova koji će se boriti za titulu u Premijer ligi i trofeje u Evropi. To i ne čudi, jer iza kompanije PIF stoji bogati saudijski šeik Muhamed bin Salman, čije se bogatstvo procenjuje na 700 milijardi evra. S toga, ne postoji fudbaler kojem on ne može da ponudi najbolje uslove na svetu.

Sa druge strane, jasno je da Njukasl u ovom trenutku nije najprivlačnija opcija za Dušana Vlahovića, ali gledajući sve ono što su prethodnih godina uradili Mančester siti i PSŽ, mogao bi vrlo brzo da postane.

Dušan Vlahović, Srbija
foto: Profimedia

Dušan Vlahović ima ugovor sa Fjorentinom do juna 2023. godine, a s obzirom na njegove fantastične partije izvesno je da ga klub iz Firence neće moći zadržati. Napisali smo ko Srbina želi od klubova iz Premijer lige, a tu su i Juventus iz Italije i Atletiko Madrid iz Španije. Kom će se carstvu privoleti, moraće da zavisi od mnogo faktora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track