DRAGOVIĆ POBEDIO VIDIĆA, PA SE UPLAŠIO ZA ŽIVOT: Kada je Bazel dobio Junajted, mislio sam da će mi Nemanja otkinuti glavu
Foto: Profimedia, Printscreen/Arena sport

pre deset godina

DRAGOVIĆ POBEDIO VIDIĆA, PA SE UPLAŠIO ZA ŽIVOT: Kada je Bazel dobio Junajted, mislio sam da će mi Nemanja otkinuti glavu

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde još nije upoznao uzora iz detinjstva

Aleksandar Dragović, defanzivac Crvene zvezde, otkrio je da je kao mlad igrač Bazela na terenu imao susret sa Nemanjom Vidićem, koji je u to vreme bio kapiten Mančester junajteda.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Nažalost, nisam imao čast da se van terena susretnem sa Vidićem. Igrali smo 2011. u Ligi šampiona, pobedili smo ih i izbacili, zbog čega se nisam usudio da razgovaram sa njim. Bojao sam se da mi ne otkine glavu - otkrio je Aleksandar Dragović u razgovoru za austrijski Špoks i dodao:

Nemanja Vidić
foto: Profimedia

- Njegov sin trenira sa Crvenim zvezdom, pa se nadam da će njegov tata svratiti u prostorije kluba i da ću biti u prilici da razgovaram sa njim. Oni i Serhio Ramos su bili jedina dva fudbalera sa kojima sam želeo da se slikam.

Zanimljivo je da Aleksandar Dragović u Crvenoj zvezdi nosi dres sa brojem 15. Upravo taj broj nosio je Nemanja Vidić dok je igrao za Mančester junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track