FUDBALSKI SVET U ŠOKU ZBOG KILAŽE NEKADAŠNJEG ASA! Sa 34 godine nabacio stomak, a pamtimo ga kao šampiona VIDEO
Foto: EPA/PETER POWELL

NE MOGU DA GA PREPOZNAJU

FUDBALSKI SVET U ŠOKU ZBOG KILAŽE NEKADAŠNJEG ASA! Sa 34 godine nabacio stomak, a pamtimo ga kao šampiona VIDEO

Fudbal -

Nedavno penzionisani francuski fudbaler Samir Nasri (34) će ostati upamćen kao as koji nije do kraja ostvario svoj talenat

Nekada vižljasti ofanzivni vezista koji je nosio dres Olimpika iz Marselja, Arsenala, Mančester Sitija, Sevilje, Antalije, Vest Hema i Anderlehta bio je bez kluba od leta 2020. godine, kada ga je belgijski velikan otpustio, i od tog momenta više nije bio u žiži javnosti, sve do revijalne utakmice u Francuskoj.

Samir Nasri
foto: Profimedia

Humanitarni meč između veterana Olimpika i ekipe koja je nastupala pod opremom UNICEF-a okupio je brojne zvezde među kojima se, naspram sastava koji je odabrao Arsen Venger, našao veliki broj velikana poput Robera Piresa i Didijea Drogbe, ali i samog Nasrija.

Upravo u dresu Olimpika Nasri je izašao na teren, a prva stvar koja je upala u oči je evidentan višak kilograma.

Iako je u dresu Olimpik Marseja pre 15 godina bio najbolji mladi igrač Francuske, iako je u Arsenalu bio biran i za igrača meseca u Premijer ligi i iako je sa Mančester sitijem tu ligu potom i osvajao, uvek je ostajao utisak da je mogao još mnogo više.

I zaista jeste. da 2017. sa 30 godina nije bio kažnjen na čak 18 meseci zbog kršenja anti-doping pravila.

Doduše, tada je već bio igrač Antalije i daleko od svog zenita, u kojem je odigrao čak 41 utakmicu za "A" reprezentaciju Francuske, iz koje se povukao sa samo 27 godina, kada ga je Didije Dešan preskočio u izboru ekipe za Svetsko prvenstvo 2014.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track