CRNO-BELI POKAZALI SOCIJALNU I DRUŠTVENU ODGOVORNOST: Stanojević i fudbaleri Partizana primili treću dozu vakcine
Foto: FK Partizan

Imunizacija

CRNO-BELI POKAZALI SOCIJALNU I DRUŠTVENU ODGOVORNOST: Stanojević i fudbaleri Partizana primili treću dozu vakcine

Fudbal -

Pored prvotimaca koji imaju obaveze u svojim nacionalnim selekcijama, društvenu, a pre svega odgovornost prema sebi i svom zdravlju, imaju i članovi stručnog štaba Partizana, kao i većina igrača koji tokom oktobra primaju i treću dozu vakcine Fajzer.

Šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević i igrači Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, vakcinisani su u Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ i tom prilikom su rekli:

"Imam socijalnu i društvenu odgovornost. Odgovornost prema sebi i prema poslu kojim se bavim, stoga primam treću vakcinu", rekao je Stanojević.

"Od prvog dana nisam imao dilemu da li se treba vakcinisati ili ne. Kao što ja radim svoj posao na terenu, tako apsolutno poverenje imam u zdravstvene radnike i medicinskog osoblje. Virus je nepredvidiv i ako išta možemo da učinimo da smanjimo njegov učinak, ukoliko se i ne daj Bože razbolimo, onda je to ovo", dodao je Ostojić.

"To je postala praksa u svim zemljama i većini klubova. Ne želim da razmišljam o eventualnim posledicama, već kako da sve predupredim da se ne desi. Ovo je moj i izbor mojih saigrača. Putujemo, u kontaktu smo sa ljudima i ovo je po meni najbolje rešenje", Kvinsi Menig.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track