Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,70, Dortmund 1,50, Lion 2,35!
Foto: EPA

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,70, Dortmund 1,50, Lion 2,35!

Fudbal -

Nikad nećete naći veće

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u Premijer ligi, Bundesligi i Ligi 1, odnosno jedinice na Dortmund i Lion, odnosno dvojka na Čelsi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BRENTFORD - ČELSI (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,70

Jedno od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige dočekuje lidera. Novajlija Brentford je veoma prijatno osveženje i njegovi nastupi i rezultati su zaista za pohvalu. Domaći tim do sada je izgubio samo jedan meč, a već je uspeo da na kolena baci ekipe kao što su Arsenal, Vulverhempton ili nedavno Vest Hem. Osim toga, Liverpul nije umeo da ga pobedi, pa se Brentford profilisao kao neprijatan protivnik za svaki tim. Danas dočekuje Čelsi, koji je iskoristio remi Liverpula sa Mančester Sitijem i skočio na vrh tabele. Plavci su izbegli mini krizu i savladali Sautempton sa 3:1 na svom terenu, a ta pobeda je dobro došla pred reprezentativnu pauzu, pošto su Tuhelovi momci prethodno izgubili u ligi na svom terenu od Sitija, a potom i u Ligi šampiona u Torinu od Juventusa.

DORTMUND - MAJNC (SUBOTA, 15.30), KEC 1,50

Milioneri iz Dortmunda se dobro drže na tabeli Bundeslige uprkos dva poraza u uvodnih sedam kola prvenstva. Bolji od njih su samo Bajern i Leverkuzen, koji imaju bod više. Danas Borusija dočekuje Majnc, koji zna da bude veoma neugodan protivnik, što potvrđuju i međusobnim susreti. Na poslednja četiri ligaška domaćistva sa Majncom žuto-crni su ostvarili pobedu, remi i dva poraua. Gosti su do sada sakupili 10 bodova, pet manje od domaćina, koji je u poslednjem susretu pobedio Augzbirg. Sa druge strane, Majnc je vezao dva poraza, od Leverkuzena i Union Berlina.

LION - MONAKO (SUBOTA, 21.00), KEC 2,35

Samo bod razdvaja na tabeli Lion i Monako, a oba tima već sada su daleko od bilo kakve pomisli da mogu da se bore za titulu. Bitka za mesto u Ligi šampiona im je prioritet, te će biti veoma važno za oba rivala da ostanu neporažena u međusobnom dvoboju. Kormilar Kneževa Niko Kovač uhvatio je pravi ritam i sada broji tri pobede u nizu. Padali su redom Sent Etjen, Klermon i Bordo, a nešto teži zadatak sledi mu sada na gostovanju Lionu. Sa druge strane, domaćin je vezao dva remija, a u sudar ulazi bez prvog golmana Antonija Lopesa, koji je isključen u prethodnom kolu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track