CRVENI ĐAVOLI TONU SVE NIŽE! Pogba bez dlake na jeziku: Ovako više ne ide, zaslužili smo da izgubimo!
Foto: Profimedia

KRIZA JUNAJTEDA

CRVENI ĐAVOLI TONU SVE NIŽE! Pogba bez dlake na jeziku: Ovako više ne ide, zaslužili smo da izgubimo!

Fudbal -

Poraz "crvenih đavola" u Premijer ligi uz veoma loše izdanje čitavog tima, uz mali broj izuzetaka među kojima su Grinvud, golman De Hea i naš Matić

Mančester junajted je poražen u engleskoj Premijer ligi u gostima protiv Lestera, pruživši još jedno veoma loše izdanje. Nije u pitanju poraz kao takav, već igra čitavog tima, uz mali broj izuzetaka, među kojima su Mejson Grinvud, naš Nemanja Matić i golman David de Hea.

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba, koji nije blistao u Lesteru, imao je prilično realnu izjavu posle utakmice, koja bi mogla da bude prava slika "crvenih đavola" ove sezone.

- Zaslužili smo da izgubimo. Da budem iskren, ovako igramo već duže vreme. Nismo pronašli gde je problem. Primamo lake, glupe golove. Moramo biti zreliji, igrati sa više iskustva i arogancije, u dobrom smislu. Moramo se promeniti. Moramo pronaći odgovarajući taktiku i držati se nje - bio je iskren Pogba.

Pitanje je šta će se desiti posle ovog poraza, s obzirom na to da Mančester junajted očekuje paklen raspored u nastavku, pre svega u domaćem prvenstvu, gde će se ređati samo derbi za derbijem!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track