SLOVENCI PODIGLI HAJKU NA SAVU MILOŠEVIĆA: Žestoke optužbe Srbina na račun bivšeg trenera Partizana!
Foto: Profimedia

SUKOB

SLOVENCI PODIGLI HAJKU NA SAVU MILOŠEVIĆA: Žestoke optužbe Srbina na račun bivšeg trenera Partizana!

Fudbal -

Savo Milošević prosalvljeni srpski fudbaler i bivši trener Partizana dobio je otkaz u ljubljanskoj Olimpiji.

Milošević i Olimpija nisu se rastali u najboljim odnosima.

Klub čiji je vlasnik takođe Srbin Milan Mandarić ljut je na srpskog trenera i sipa optužbe na njegov račun.

Slovenački mediji su pisali pre nekoliko dana da su u Olimpiji danima otezali sa otkazom Miloševiću jer su tražili način kako da ga otpuste, ali na njegovu štetu, da ne bi morali da mu isplate ceo ugovor ili obeštećenje.

Čelnici Olimpije nezvanično tvrde da im je Milošević naneo „finansijsku štetu“. tako što je „dovodio svoje igrače, preko menadžera sa kojima je sarađivao“, pa kako je te „svoje“ igrače forsirao na štetu drugih, a samim tim je tim drugim padala vrednost na fudbalskom tržištu, piše list "Ekipa"

Savo Milošević, PArtizan
foto: Printscreen

Ovo samo potvrđuje celu priču kako bi u Ljubljani voleli da smisle razlog kako da ne isplate ceo ugovor Miloševiću, a po kojem bi trebalo da zaradi 400.000 evra po godini, plus još 200.000 za njegove saradnike koje je doveo sa sobom, a koji su takođe dobili otkaze.

Milošević je na klupi Olimpije bio od 16. juna do 10. oktobra ove godine, vodio je tim na 16 utakmica i ostvario učinak od osam pobeda, dva remija i šest poraza. Na evropskoj sceni su Zmajčeki ispali u kvalifikacija za Ligu Konferencije od Santa Klare, dok su u domaćem prvenstvu na trećem mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track