CRVENO-BELI NA KORAK OD ELIMINACIONE FAZE: Naredni protivnik omladincima Zvezde italijanski Empoli
Foto: FK CZV

liga šampiona

CRVENO-BELI NA KORAK OD ELIMINACIONE FAZE: Naredni protivnik omladincima Zvezde italijanski Empoli

Fudbal -

Juniorska selekcija Crvene zvezde je eliminisala Sent Patrik ukupnim rezultatom 4:1, a naredni rival u drugom kolu Lige šampiona za mlade biće italijanski Empoli.

U prvom meču blistao je Marko Lazetić i sa dva gola doneo pobedu Zvezdi. Konačan rezultat u Dablinu je bio 2:1, a revanš je dočekan tako što Neđić nije mogao da računa na čak četvoricu fudbalera iz startne postave, iz različitih razloga - Lazetić je otputovao sa prvim timom u Dansku, Marinković i Nikolašević su sa reprezentacijom, a Melentijević je zbog crvenog kartona morao da propusti ovaj susret. Ipak, nije to sprečilo Stefana Lekovića i Mihajla Milosavića da donesu pobedu od 2:0 na stadionu Čukaričkog.

S druge strane, sledeći rival crevno-belih, ekipa Empolija savladala je Domžale prvo u gostima rezultatom 2:1 kada su pogađali Ekong i Baldanzi, dok je u revanš meču rezultat bio 1:1, a precizan je bio Aslani sa bele tačke.

Prva utakmica biće odigrana 3. novembra na stadionu FK Čukarički, dok je revanš zakazan za 24. novembar u Italiji, a u slučaju da Zvezda eliminiše Empoli, imaće priliku da na proleće igra eliminacionu fazu Lige šampiona za mlade kada će se ukrstiti timovi iz obe "staze" takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track