SEĆATE SE LARISE RIKELME? VATRENA navijačica ponovo DOMINIRA: Atraktivna Paragvajka i dalje žari i pali! FOTO
Foto: Profimedia

opet u žiži

SEĆATE SE LARISE RIKELME? VATRENA navijačica ponovo DOMINIRA: Atraktivna Paragvajka i dalje žari i pali! FOTO

Fudbal -

Larisa Rikelme zgodna Paragvajka bila je zvezda Svetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici.

Atraktivna Larisa postala je planetarno popularna postala zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni telefon.

Larisa Rikelme
foto: Printscreen/Instagram

Često se pojavljivala u prenosima utakmica, a ako nije imala kartu za ulazak na tribine, fotoreporteri su je nalazili u fan zonama.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo, a iako se njena reprezentacija oprostila od takimčenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za časopis "Playboy"

Zbog velike popularnosti koju je stekla na Mundijalu poslovne ponude samo su se gomilale.

Postala je model, glumica, blogerica, a čak se i okušala i u argentinskoj verziji Plesa sa zvezdama i stigla do finala.

1 / 19 Foto: Profimedia

No, prevelika eksponiranost uticala je na njen život pa je postala meta lopova. Godine 2014. godine lopovi su upali u njezinu kuću te ju opljačkali i istukli. Povukla se iz javnosti i u potpunosti se posvetila porodičnom životu.

Udala se za paragvajskog nogometaša Džonatana Fabra i rodila mu kćerkicu.

Ipak, taj život iza pozornice i reflektora joj je malo dosadio pa je Paragvajka odlučila iskoristiti staru slavu i to dobro unovčiti. Reklamira kupaće kostime, donje rublje i proizvode za kozmetiku, a mnogi su fascinirani da i nakon 11 godina izgleda fantastično. Ipak, mnogi bi je danas jako teško prepoznali.

Bez obzira što je u skladnom braku, atraktivna Larisa tu i tamo zna da oduševi svoje fanove nekom fotkom na društvenim mrežama, a tamo ih ima popriličan broj. Na Instagramu ju prati 1,6 miliona ljudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track