OBEĆAO SAM SEBI DA NEĆU PRIČATI O SUDIJAMA! Deda Miha izgubio od Lacija: Ne želim da pokvarim lep dan u kom se rodila moja unuka
Foto: Profimedia

SERIJA A

OBEĆAO SAM SEBI DA NEĆU PRIČATI O SUDIJAMA! Deda Miha izgubio od Lacija: Ne želim da pokvarim lep dan u kom se rodila moja unuka

Fudbal -

Fudbaleri Napolija pobedili su na svom terenu Bolonju sa 3:0, a srpski stručnjak Siniša Mihajlović odgovarao je na pitanja novinara o meču na kojem je njegova ekipa zabeležila poraz.

Glavna tema bilo je - suđenje!

"Poraženi smo od jačeg tima, koji bi verovatno pobedio i bez ta dva dosuđena penala. Obećao sam sebi da neću pričati o sudijama, ali zar vam nije čudno što me posle svakog meča pitate za suđenje?", rekao je Siniša, pa nastavio:

Lacio
foto: EPA

"Sećam se isključenja Sorijana, zbog lakta kod penala. Sinoć je kod rezultata 1:0 bio lakat Osimena, niko ništa nije rekao. Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe. U samom startu su jači od vas, pa postaje nemoguće. Svaka ovakva utakmica nam postaje teška, ali to su stvari koje ne možemo da kontrolišemo", rekao je Mihajlović koji se osvrnuo i na pitanje o većem broju penala u Italiji nego u ostalim evropskom ligama.

"Neću da pričam o penalima i sudijama iz drugih liga. Ko je igrao fudbal zna kako to funkcioniše, a ja ne želim da ulazim u razloge. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, a onda šta se desi, desi se. Ne želim da pokvarim tako lep dan u kom se rodila moja unuka", rekao je ponosni deda.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia, Printscreen

"Navijam za Napoli, jer ima divnu publiku. Ako budu osvojili "skudeto" biću srećan. Od deset utakmica ostvarili su devet pobeda i jedan remi. Imaju dobar, izbalansiran tim, i odličnog trenera. Jedina opasnost može da bude Kup afričkih nacija", zaključio je Mihajlović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track