ZBOG CRVENOG KARTONA NEĆE BITI NA KLUPI: Stanojević otkrio ko će ga menjati u Gentu
Foto: Starsport©

CRNO-BELI NA SVE SPREMNI

ZBOG CRVENOG KARTONA NEĆE BITI NA KLUPI: Stanojević otkrio ko će ga menjati u Gentu

Fudbal -

Fudbaleri Partizana sa mnogo problema čekaju četvrtak i duel četvrtog kola Lige konferencija protiv Gemta u Belgiji.

Povređeni su Marković, Zdjelar, Šćekić, Holender, a zbog crvenog kartona po završetku prethodnog duela sa Gentom u Humskoj, ekipu sa klupe neće moći da vodi šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević, koji je otkrio ko će ga zameniti.

- Utakmicu će sa klupe voditi Igor Duljaj, jer je prvi pomoćnik i to je prirodno, a ostali članovi stručnog štaba će imati važnu ulogu, kao što je uostalom imaju i kada su okolnosti, da tako kažem, regularne, kada sam ja na klupi - kaže Aleksandar Stanojević za Telegraf.

- Dakle, svi zajedno ćemo učestvovati u pripremi meča sa Gentom, Duki će potom preuzeti moju ulogu, a uz njega će biti Bane Vukašinović, Bane Mićović, Strahinja Pandurović, Jovšić... Stručni štab Partizana je veliki, svako jasno zna svoj posao i nema tu nikakvih iznenađanja - jasan je Stanojević.

On je dodao da prema pravilima neće moći da tokom meča ima komunikaciju sa Duljajem i ostatkom stručnog štaba i naglasio da će to i da ispoštuje.

- Rekoh već, zajedno ćemo pripremati meč, međutim posle toga komunikacija do kraja meča nije dozvoljena. Biću, razume se, na stadionu, ali pravila su jasna i poštovaćemo ih, iako tu nema nekih velikih problema. Dugo radimo zajedno, svako u stručnom štabu zna svoj posao, dobro smo uigrani i verujem da će sve proteći u najboljem redu - zaključuje Aleksandar Stanojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track