SRBIN DONEO PREOKRET DINAMU: Hrvati slave Komnena Andrića, DAO GOL, a onda SE ŠLIHTAO BED BLU BOJSIMA čestitavši im rođendan
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

adrenalin

SRBIN DONEO PREOKRET DINAMU: Hrvati slave Komnena Andrića, DAO GOL, a onda SE ŠLIHTAO BED BLU BOJSIMA čestitavši im rođendan

Fudbal -

Bivši napadač OFK Beograda najbolji u redovima "modrih" iz Zagreba u pobedi nad Rapidom 3:1

Hrvati i Zagreb slave Srbina Komnena Andrića. Upravo je nekadašnji napadač OFK Beograda bio tvorac preokreta Dinama protiv Rapida (3:1) u utakmici Lige Evrope. Srpski fudbaler dao je gol za preokret u 34. minutu, kada je Dinamo poveo 2:1, nakon što je gubio 0:1.

- Znamo koliko imamo kvaliteta kada smo pravi. Pokazali smo da je tako, veoma sam srećan zbog ove timske pobede. Mislim da je ovo početak nekog novog niza - rekao je Komnen Andrić za hrvatske medije.

Komnen Andrić
foto: Profimedia

U poslednjih sedam utakmica Srbin je dao pet golova.

- Ne želim uopšte da govorim o tome, hoću da nastavim da radim, da tim izbaci nekog pojedinca, da budemo ekipa. Ova pobeda mi mnogo znači, ali mi uopšte nije toliko bitno što sam dao gol, iako sam srećan. Drago mi je da smo vratili samopouzdanje. Čestitao bih 35. rođendan navijačima i predsedniku (Mirko Barišić op.a.), kojem je rođendan u petak. Ovu pobedu bih posvetio njima - dodao je Andrić.

Hrvatski mediji potenciraju da je nedostajala samo nekoliko sekundi da Komnen Andrić da gol u 35. minutu, kad su zloglasni BBB priredili koreografiju za veliko slavlje.

Bed blu bojs
foto: Profimedia

- Drago mi je da to bio gol za vođstvo Dinama. Pogodak koji smo primili samo nas je pokrenuo da krenemo odlučnije. Verovao sam i tada da ćemo pobediti, bili smo pravi cele nedelje i dobro se spremili. Malo mi je žao što gol nije bio u 35. minutu, da tako čestitam rođendan navijačima.

Srbin je u Dinamu dve ipo godine, bio je na pozajmici u Rusiji u Ufi, a ove sezone konačno je dobio poverenje struke da igra u kontinuitetu. Postao je važan igrač i u Evropi.

Komnen Andrić
foto: Profimedia

- Biću iskren, bilo mi je teško, ali ja sam takva osoba. Nikad ne odustajem, u svakom ternutku sam davao maksimum. Trudio sam se, radio i strpljivo čekao svoju priliku. Dinamo je velika ekipa, tu ima 30 igrača koji su podjednakog kvaliteta. Sve je pitanje trenutka, kada će ko da iskoči. Trener odlučuje ko je najbolji za tim, trudio sam se, trener to vidi i drago mi je što sam konačno iskoristio svoju šansu - objasnio je Andrić, a preneo portal 24 sata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track