04:16

zvezda

OPROŠTAJ OD UMETNIKA

ZVEZDINE LEGENDE I ROKVIĆ BILI ZAJEDNO NA HILANDARU! Mijailović OTKRIO nepoznate detalje: NEMA DELIJE DA NIJE VOLEO NJEGOVE PESME

Fudbal -

Po saznanju da je u Beogradu juče posle duge i teške bolesti preminuo veliki pevač, višedecenijski poštovalac Crvene zvezde i estradni reprezentativac Marinko Rokvić, fudbalski klub sa stadiona "Rajko Mitić" se oprostio od pevačke legende na svom Instagram profilu.

Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda u eksluzivnoj izjavi za Kurir televiziju rekao je da podrška svakog nevijača, posebno istaknutih umetnika, mnogo znači.

"Zvezda je narodni klub, a imajući u vidu šta je Marinko Rokvić značio za narod, ta podrška je još značajnija. Znao je da nas podrži kad treba, bio je veliki prijatelj sa mnogim Zvezdinim igračima iz svih generacija", ispričao je Mijailović.

Predsednik FK Crvena zvezda veruje da nema Zvezdaša koji se nije veselio i tugovao uz njegove pesme.

"To bih ilustrovao zanimljivim događajim. Naši asovi Vladimir Petrović Pižon, Jovan Aćimović Kule, Boško Đurovski, Saša Marković i Branimir Kantar zajedno sa Marinkom su organizovali put na Hilandar. Išli su malim busom, sve vreme ih je Marinko zabavljao. To su nezaboravne uspomene, a sa druge strane je pokazao da je veliki vernik i posetu Hilandaru je iskoristio da zajedno sa Zvezdašima obeleži jednu posebnu epizodu u životu", ispričao je Mijailović.

Dodao je da je malo poznato da je Rokvić bio i fudbaler.

"Pre dve godine jedna humanitarna akcija iz Republike Srpske okupila je veliki broj ljudi iz raznih oblasti, a bila je posvećena rađanju dece. Organizovana je u Banjaluci pred 10.000 gledalaca. Marinko je nastupio u tom programu, a posle je nastupao i sa veteranima Crvene zvezde, 11 do 15 igrača je prodefilovalo, a on je igrao odbrambenu poziciju", otkrio je sagovornik Kurir televizije.

Podsetio je da je Marinko bio i kandidat za člana skupštine FK Crvena zvezda.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:15

Nikola Rokvić izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track