ZVEZDA GRMI NA SUĐENJE! Gde su VAR i penal za OVO? Mrkela prozvao Partizan: Nećemo dozvoliti KUHINJU iz 2017. i BRUTALNU KRAĐU!
Foto: Starsport

treće poluvreme

ZVEZDA GRMI NA SUĐENJE! Gde su VAR i penal za OVO? Mrkela prozvao Partizan: Nećemo dozvoliti KUHINJU iz 2017. i BRUTALNU KRAĐU!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 2:1.

U redovima aktuelnog šampiona ogorčeni su suđenjem u Novom Sadu.

Preko svog zvaničnog televizijskog naloga na Tviteru, Crvena zvezda je prozvala sudije meča protiv Vojvodine zbog situacije koja je viđena u 71. minutu!

Vodila je Zvezda tada rezultatom 2:1, Falko je izveo slobodan udarac, a na zemlji je ostao da leži strelac augotoga i drugog gola za crveno-bele Aleksandar Dragović

Sudija Miloš Milanović nije ništa svirao, mada se na usporenom snimku videlo da je kontakt Mirka Topića i Dragovića postojao. Tačnije, vezista Vojvodine je udario defanzivca crveno-belih u glavu.

Zvezda se iz tog razloga zapitala na Tviteru.

Potom se oglasio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška. Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde.

Nećemo nikome poručivati da se leči jer smo takav njegov odnos prema našem klubu i očekivali, ali vam poručujemo da nećemo dozvoliti da se našem klubu ponovi “kuhinja” iz 2017, kada smo brutalno pokradeni, a našem rivalu se mnogi sklanjali uz neviđene medijske pritiske u toj sezoni. FK Crvena zvezda će dati svoj maksimum i na terenu i van terena, poštujuci sportski fer-plej, da osvoji petu uzastopnu šampionsku titulu. I u tome ćemo uspeti" .

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track