NAJLUĐA FUDBALSKA PRIČA IKADA! Platila mafijaše da izlome noge njenoj saigračici KAKO BI IGRALA UMESTO NJE! U PSŽ zaprepašćeni!
Foto: Profimedia

svetski skandal

NAJLUĐA FUDBALSKA PRIČA IKADA! Platila mafijaše da izlome noge njenoj saigračici KAKO BI IGRALA UMESTO NJE! U PSŽ zaprepašćeni!

Fudbal -

Napad se dogodio u četvrtak uveče posle klupske večere, a Aminata Dijalo završila u policijskom pritvoru, a Kjera Hamraui sa povredama nogu

Fudbalerka Pari sen Žermena Aminata Dijalo (26), uhapšena je u vezi s navodnim napadom na saigračicu Kjeru Hamraui (31), saopštio je pariski klub. Francuska reprezentativka uhapšena je u sredu ujutro nakon napada koji se dogodio prošle nedelje. Dijalo je za francusku reprezentaciju odigrala sedam utakmica, a "njena rivalka" Hamraui je na 36 mečeva dala tri gola.

Izvori su za ESPN rekli da se policijska istraga odnosi na napad na saigračicu iz PSŽ-a u četvrtak. Izvori su dodali da je te noći Hamraoui bila u Aminatinom automobilu s još dve saigračice, posle klupske večere u Parizu.

Dok se automobil zaustavljao ispred njene kuće, dvojica muškaraca naoružanih gvozdenim šipkama izvukla su Hamraoui iz kola i počeli da je udaraju po nogama. Napad je trajao dva minuta pre nego što su muškarci pobegli. PSŽ je potvrdio da je Dijalo završila u policijskom pritvoru, ali nije javno imenovao žrtvu.

U zvaničnom saopštenju kluba kluba stoji:

"Pari sen Žermen priznaje da je Aminati Dijalo određen policijski pritvor u sklopu postupka koji je pokrenut nakon napada prošlog četvrtka uveče u Parizu. Najoštrije osuđujemo počinjeno nasilje. Klub je preduzeo sve potrebne mere kako bi garantovao zdravlje i sigurnost svojih igrača. Blisko sarađujemo sa nadležnim organima na rasvetljavanju činjenica. Klub pažljivo prati napredak postupka".

Izvori su dodali da je Hamraoui odvezena u bolnicu nakon napada i da su joj za povrede noge potrebni šavovi. Nije zadobila povrede opasne za dalju karijeru, ali nije uspela da odigra jubilarni 100. put za pariski klub protiv Real Madrida u Ligi šampiona u utorak. Umesto toga, Dijalo je započela utakmicu, a PSŽ je ostvario ubedljivu pobedu (4:0). Hamraui i Dijalo igraju na pozicijama defanzivnog veznog igrača i u direktnoj su konkurenciji za mesto u najboljem timu Parižana, ali i reprezentacije Francuske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track