Najnovije vesti

EPILOG HAOSU U BIH: Pet osoba povređeno u sukobu navijača Veleža i Zrinjskog u Mostaru! VIDEO
Foto: Prinrscreen

DRAMA

EPILOG HAOSU U BIH: Pet osoba povređeno u sukobu navijača Veleža i Zrinjskog u Mostaru! VIDEO

Fudbal

Tri navijača su povredjena, od kojih je jedan zadobio povrede opasne po život, a nastradala su i dva policajca u sukobu oko 200 huligana, navijača mostarskog Veleža i Zrinjskog u subotu popodne u centru grada.

Do nereda je došlo neposredno pre 15 časova, nedaleko od nekadašnjeg hotela Ero u centru grada kada su se dve navijačke grupe počele medjusobno tući palicama, flašama i drugim predmetima, prenela je HINA.

U obračunu je učestvovalo oko 200 navijača oba mostarska kluba. Epilog tuče su tri povredjena navijača, od kojih je jedan 19-godišnjak upućen u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru.

Prema navodima iz te medicinske ustanove njemu je ugrožen život i će biti podvrgnut operativnom zahvatu. Druga dvojica navijača zadobila su lakše telesne povrede. Ubrzo je na mesto sukoba upućeno više policijskih stanica. Dvojica policajaca takodje su povredjena prilikom intervencije.

Duž nekadašnje ratne crte razdvajanja izmedju Hrvata i Bošnjaka nakon incidenta rasporedjen je veliki broj policijskih patrola kako bi se sprečili novi sukobi.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja