MITAR GA PODSETIO NA KATALINSKOG: Slaviša Jokanović o velikom uspehu Srbije
Foto: EPA/Andy Rain, Starsport©

reakcije

MITAR GA PODSETIO NA KATALINSKOG: Slaviša Jokanović o velikom uspehu Srbije

Fudbal -

Slaviša Jokanović, proslavljeni reprezentativac naše zemlje, a sada uspešan fudbalski trener, prokomentarisao je veliki uspeh koji je reprezentacija Srbije ostvarila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Orlovi su u poslednjem kolu kvalifkiacija savladali u gostima Portugal 2:1 i tako izborili derektan plasman na Mundijal.

Veliku pobedu Srbiji doneo je Aleksandar Mitrović golom u 90. minutu utakmice.

06:31

PANČEV ČESTITAO PIKSIJU I ORLOVIMA! Pobediti Portugal na domaćem terenu je VELIKI PODVIG

"Kada smo dali gol pao mi je na pamet iz mog detinjstva gol Katalinskog i Radanovića. Ovo je treća situacija. Mitrović je rešio utakmicu koja je bila izuzetno bitna, protiv jakog protivnika i zaista smo svi neizmerno srećni i zadovoljni igrom i rezultatom koji je prikazala reprezentacija", kaže Jokanović.

Slaviša je imao samo reči hvale za svog kolegu Dragana Stojkovića.

"Neka pozitivna arogancija. Ne priznaje potencijalni poraz. On je u svakoj situaciji spreman da pogura ekipu, da uđe sa mentalitetom da dobije utakmicu. Danas je reprezentacija odigrala bolje nego Portugal i potpuno zasluženo ih savladala. I da nisu postigli gol ne bismo mogili da budemo nezadovoljni. Piksi je doneo novi elan i neki novi motiv reprezentaciji i ovi momci su njegove sve zadatke odradili na najboljem mogućem nivou", zaključio je Jokanović.

03:08

Slaviša Jokanović o uspehu Orlova

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track