NEBITNI SU! Tri prsta su u redu, FSS brutalno spustio PROVOKATORE iz Prištine! Niko ni ne razmišlja o tzv. Kosovu i žalbi UEFA
Foto: Profimedia

normalno

NEBITNI SU! Tri prsta su u redu, FSS brutalno spustio PROVOKATORE iz Prištine! Niko ni ne razmišlja o tzv. Kosovu i žalbi UEFA

Fudbal -

Fudbalski savez Srbije nema nameru da se bavi optužbama koje su stigle od strane fudbalskog saveza lažne države Kosovo.

U najavi zvanične žalbe UEFA navodi se da su reprezentativci Srbije pokazivali tri prsta i pevali pesmu "Veseli se srpski rode", a taj stih se našao i na majcama u kojima su "Orlovi" slavili plasman na Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Srbija je u Lisabonu pobedila Portugal rezultatom 2:1 i tako izbegla baraž za Mundijal koji je zakazan za novembar i decembar 2022. godine u Kataru.

Iz FSS su najavili da neće reagovati na optužbe, jer je u prestonici Portugala sve prošlo bez ikakvog problema. Za "Sport klub" je to i potvrđeno, uz napomenu da je reč o "klasičnoj demagoškoj priči, za lokalnu upotrebu".

Navijači Srbije, Srbija, Portugal, Navijači
foto: Starsport

U izveštaju delegata sa utakmice u Lisabonu ne postoji nijedan detalj koji bi mogao da zamrlja veliki rezultat koji su ostvarili fudbaleri predvođeni Draganom Stojkovićem Piksijem.

Da stvar po tzv. Kosovo bude još gore, pogrešili su adresu na koju su se žalili. Iz UEFA su ih samo prosledili na FIFA, ali ni to neće poboljšati situaciju i šanse Albancima iz južne srpske pokrajine da dobiju ono za šta smatraju da bi trebalo da bude pravda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track