DULE SAVIĆ ODGOVORIO ALBANCIMA NA PROVOKACIJU: Njihova mržnja prema SRBIMA je nemerljiva, a onda je pomenuo KOLINDU i Hrvate
Foto: Beta/Damir Senčar, www.fss.rs, Kurir Televizija

legenda

DULE SAVIĆ ODGOVORIO ALBANCIMA NA PROVOKACIJU: Njihova mržnja prema SRBIMA je nemerljiva, a onda je pomenuo KOLINDU i Hrvate

Fudbal -

Čuveni as Crvene zvezde izneo svoj stav povodom sramne optužbe iz Prištine, a onda nasmejao naciju konstatacijom o bivšoj predsednici Hrvatske

Predstavnici tzv. FS Kosova su u histeriji zbog plasmana Srbije na Mundijal u Kataru. Da je tako tvrdi i legenda Crvene zvezde Dušan Dule Savić.

Javno blamiranje čelnika tzv. FS Kosova kada su tužili naš Savez UEFA zbog nošenja "neprimerenih majica" posle utakmice sa Portugalom, umesto FIFA i danas je glavna tema podsmeha u fudbalskim krugovima. Zasmetala im je i pesma "Veseli se srpski rode" koju izvodi Danica Crnogorčević, a čiji stihovi su se našli na majicama koje su nosili srpski fudbaleri Nemanja Radonjić i Dušan Vlahović.

Nemanja Radonjić, Dušan Vlahović
foto: www.fss.rs

- Možda su se žalili što nije cela pesma, a ne samo prvi stih? - uz smeh je na TV Pink govorio Dušan Savić, a potom dodao:

Dusan Savić
foto: Dragana Udovičić

- Mržnja Šiptara je nemerljiva, ovo je samo iz njihovog mozga moglo da nastane, ili onih koji im diriguju... Sad neka se UEFA bavi time, pošto je mimo svog Statuta primila tu terorističku organizaciju da igra fudbal i širi mržnju. A baviće se ovom tematikom na isti način na koji su ih primili. Inače, čudi me kako nisu tražili da se poništi meč u Lisabonu, da Portugaliji pripadne pobeda službenim rezultatom.

Kolinda Grabar-Kitarović
foto: EPA

Potom je bio upitan hoće li Srbija moći da dogura do završnice na Mundijalu u Kataru, kao Hrvati na SP u Rusiji 2018.

Kolinda Grabar-Kitarović
foto: Profimedia

- Mislite da i mi, kao oni, povedemo Kolindu (Grabar-Kitarović, bivšu predsednicu Hrvatske op.a.), da obuče srpski dres, malo popije i možda mi budemo u finalu uz takvu maskotu - kroz smeh je pričao legendarni Dule.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track