PIKSIJEV STAN U PARIZU PRŠTI OD LUKSUZA I GLAMURA! 7 noćenja koštaju SAMO 5000 €, pogledajte kako izgleda ovo PAPRENO SAVRŠENSTVO
Foto: Printscreen, Printscreen/RBNB

FANTASTIČNO

PIKSIJEV STAN U PARIZU PRŠTI OD LUKSUZA I GLAMURA! 7 noćenja koštaju SAMO 5000 €, pogledajte kako izgleda ovo PAPRENO SAVRŠENSTVO

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u nekoliko država sveta poseduje luksuzne nekretnine, a pored vile u centru Beograda, u jednom od najlepših gradova sveta Parizu ima raskošan stan.

Stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a rentira ga njegov sin Marko Stojković.

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, stoji da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda "Fendi", televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru. Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu.

Piksi
foto: Printskreen / RBNB

Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od "Avenue Montaigne" i čuvenog hotela "Plaza Athenee"

S obzirom na lokaciju iznos koji bi trebalo da se izdvoji za jednu noć u stanu Dragana Stojkovića je 622 evra , odnosno, za sedam noćenja potrebno skoro 5 hilljada evra.

.Turisti koji su imali toliko novca da borave u Piksijevom stanu, ostavljali su svoje utiske, tako je jedan od njih koji su boravili u stanu ostavio ovakav komentar:

- Boravio sam u mnogim stanovima i privilegovan sam što sam uživao u sjajnom iskustvu. Boravak kod Marka Stojkovića je bez sumnje bio najbolji do sada. Marko je neverovatno komunikativan i učinio je sve da bude dostupan za sve zahteve. I naravno, mesto je sjajno i izuzetno dobro očuvano - čak i bolje od slika. Hvala još jednom - piše na profilu.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

POJAVIO SE SNIMAK: Trenutak kada Piksi saopštava Mitru da ne počinje meč protiv Portugala! Pogledajte njegovu rekaicju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track