STANKOVIĆ POSLE INĐIJE: Cilj ostvaren, teško je posle pauze!
Foto: Starsport

KUP SRBIJE

STANKOVIĆ POSLE INĐIJE: Cilj ostvaren, teško je posle pauze!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Inđiju 1:0 u poslednjoj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije

Utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

"Posle pauze su prve utakmice malo teže, imali smo 12, 13 igrača na trenizima prethodnih dana. Ipak, ništa ne govori, moraš na terenu da budeš pravi. Bilo je svega u prvih 10 minuta, mogli smo da primimo i damo gol... Na kraju je jedino bitan cilj", rekao je Stanković.

"Dobra utakmica posle pauze, u uslovima koji nisu bili idealni, kako za nas, tako i za njih. Uspeli smo da pobedimo, a sad se okrećemo teškom gostovanju protiv Mladosti u Lučanima". rekao je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na težak raspored koji očekuje njegovu ekipu u narednom periodu, ali je istakao da je i to "veoma lepo".

"Svako takmičenje je važno i moramo dobro da odigramo svaku utakmicu da bismo išli dalje, i ne sumnjam da će biti tako. Uspeli smo da izrotiramo, jer nisam želeo da reskiram sa momcima koji su se jutros vratili sa reprezentativnog okupljanja, ali će i oni biti u rosteru već za meč u Lučanima", rekao je Stanković

Njegov kolega sa klupe Inđije Nebojša Jandrić bio je zadovoljan kako je odigrala njegova ekipa, bez obzira na eliminaciju.

"Zadovoljan sam otporom koji smo pružili. Meč sa Zvezdom mi je poslužio da dobijemo neke odgovore na pitanja i možemo da budemo zadovoljni istim. Imamo potencijal, samo da nastavimo da ga razvijamo. Nadam se da se vidimo sa Zvezdom opet, samo u drugim okolnostima na ovom stadionu", aludirao je Jandrić da će Inđija od sledećeg leta ponovo biti superligaš.

Fudbaleri Crvene zvezde naredni meč igraće u nedelju kada će gostovati Mladosti u okviru 17. kola Super lige Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track