KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo gde bi najtraženiji golgeter Evrope želeo da nastavi karijeru! Za sve se pita Dušan Vlahović!
Foto: Profimedia

transfer decenije

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo gde bi najtraženiji golgeter Evrope želeo da nastavi karijeru! Za sve se pita Dušan Vlahović!

Fudbal -

Kako su ranije preneli italijanski mediji, Real Madrid je spreman da prosledi Fiorentini čak tri igrača, između ostalog i Luku Jovića, kako bi uspeo da dovede najboljeg strelca italijanske Serije A.

Ukoliko se ostvari transfer Dušana Vlahovića u Real to će biti ispunjenje njegovog sna.

Sa dva pogotka protiv Milana u italijanskoj Seriji A kada je srušio sedmostrukog prvaka Evrope, srpski reprezentativac Dušan Vlahović (21) potvrdio je zašto je najtraženiji mladi golgeter u Evropi, čija se vrednost trenutno procenjuje na čak 80 miliona evra!

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Napadač Fiorentine je na čelu liste strelaca u šampionatu Italije sa 10 golova, a kako se približava zimski prelazni rok red fudbalskih velikana koji su zainteresovani da ga dovedu je sve duži.

Pored ljutih rivala iz severnog Londona Arsenala i Totenhema, ali i "premijerligaša" sa moćnim arapskim kapitalom Mančester sitija i Njukasla, tu su i klubovi sa Apeninskog poluostrva Juventus i Milan, ali i evropski velikani madridski Real, Bajern iz Minhena, Barselona, Pari sen Žermen...

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Letos je praktično sve bilo dogovoreno sa madridskim Atletikom i kada se očekivala puka formalnost, da Vlahović iz Viole pređe kod "jorgandžija" za 70 miliona evra, ispostavilo se da je ključni problem upravo sam igrač!

Naime, Vlahović je procenio da Atletiko pod vođstvom Argentinca Dijega Simeonea igra prilično čvrsto i odlučno, ali je "presekao" da, ipak, odbije ponudu i to u trenutku kada je transfer maltene već bio dogovoren!

Čekajući transfer decenije, jer će Vlahović vrlo brzo sasvim sigurno postati najskuplji igrač u istoriji srpskog fudbala, Kurir ekskluzivno otkriva da bi bivši centarfor Partizana najviše voleo da karijeru nastavi u "kraljevskom klubu" - Realu iz Madrida. Da je letos u pitanju bio Real, a ne Atletiko, Dušan Silni bi se sigurno preselio u prestonicu Španije, ali još uvek nije kasno da na kraju tamo i ode. Dakle, za sve se najviše pita upravo Dušan Silni! Doduše, on uvažava mišljenje, preporuke i savete svojih agenata iz Srbije, ali konačne odluke donosi sam.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Kako su ranije preneli italijanski mediji, Real Madrid je spreman da prosledi Fiorentini tri igrača, između ostalog i Luku Jovića, kako bi uspeo iz Firence da dovede napadača Dušana Vlahovića.

Druga varijanta je navodno da prosledi samo Jovića i plati dodatnih 40 miliona evra, ali pitanje je koliko bi to moglo da zadovolji velike apetite predsednika Fiorentine, američkog biznismena Roka Komisa, jer su Arsenal i Njukasl spremni za obeštećenje da izdvoje 80 miliona evra.

Kurir sport/ Lazar Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track