IVANIĆ SIJA POSLE POBEDE: Zvezda ima EVROPSKO PROLEĆE, u Portugalu ćemo dati sve od sebe da bude u LIGI EVROPE!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

maestro

IVANIĆ SIJA POSLE POBEDE: Zvezda ima EVROPSKO PROLEĆE, u Portugalu ćemo dati sve od sebe da bude u LIGI EVROPE!

Fudbal -

Najbolji akter meča protiv Ludogoreca i strelac jedinog gola želi na impresivan način da okonča grupnu fazu u Evropi

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo zbog još jednog ostvarenog cilja i obezbeđenog proleća u Evropi, posle jučerašnjeg duela koji su crveno-beli odigrali protiv Ludogoreca na domaćem terenu (1:0) i pred 20.000 mališana savladali bugarsku ekipu u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude - rekao je Ivanić i nastavio:

- Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Osvrnuo se Ivanić i na neverovatnu podršku mališana sa tribina.

- Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo.

Crvena zvezda deca
foto: www.crvenazvezdafk.com

Govorio je vezni fudbaler Crvene zvezde i o utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, koju će crveno-beli odigrati protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21.00 čas.

- Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu – zaključio je Ivanić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track