NIŠLIJE PRED IMPERATIVOM POBEDE! Batak pred Radnik: Težak izazov, ali želimo tri boda
Foto: Printscreen

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE PRED IMPERATIVOM POBEDE! Batak pred Radnik: Težak izazov, ali želimo tri boda

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je Radnik opasan tim, ali da njegova ekipa spremna i motivisana da u predstojećem meču Super lige Srbije pruži maksimum i osvoji tri boda.

"Očekuje nas zahtevna utakmica, pošto nam u goste dolazi disciplinovana i neugodna ekipa. Oni će ovde doći osokoljeni posle pobede protiv TSC-a. Radnik je na toj utakmici pokazao da jako dobro koristi prostor iza ledja zadnje linije rivala. Imaju jaku kontru i brze igrače koji mogu da iznesu takvu igru", rekao je Batak, prenosi klub.

"Nedavno su pobedili Crvenu zvezdu i to dovoljno govori koliko su opasan tim i koliko je težak izazov ispred nas", dodao je on.

Radnički je deveti na tabeli domaćeg šampionata sa 22 boda, dok je Radnik dve pozicije ispod sa tri boda manje.

"Vezali smo dva remija u ligi i vreme je da upišemo trijumf koji će nas podići u gornji deo tabele. Spremni smo, motivisani i fokusirani da damo maksimum, da se nametnemo od prvog minuta i da uz zalaganje svih dodjemo do ta tri boda koja želimo", rekao je Batak.

Batak je naveo da pred ovu utakmicu ima odredjenih kadrovskih problema.

"Štoper Nikola Vujadinović je na prošloj utakmici dobio nezgodan udarac u tetivu, još ima otok, tako da je njegov nastup pod velikim znakom pitanja. Lazar Arsić ima četiri žuta kartona i on sigurno neće moći da nam pomogne", rekao je Batak.

"Svi ostali igrači su maksimalno spremni, a vratio nam se Aleksandar Kovačević posle pauze od 15 dana koju je napravio zbog povrede. Imamo kvalitetne igrače na svim pozicijama i izvešću sastav za koji mislim da će nam doneti ono što svi želimo, a to su tri boda", zaključio je on.

Utakmica se igra u nedelju od 13.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track