SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA POSLE ŠOKANTNOG PORAZA OD FLORE! ILIEV: Jedna MURA je pobedila TOTENHEM, ima takvih dana u fudbalu!
Foto: Instagram/Partizan

LIGA KONFERENCIJA

SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA POSLE ŠOKANTNOG PORAZA OD FLORE! ILIEV: Jedna MURA je pobedila TOTENHEM, ima takvih dana u fudbalu!

Fudbal -

Sportski direktor Partizana dodaje i da svakodnevno priča sa fudbalerima, kao i da veruje da trener Aleksandar Stanojević sve drži pod kontrolom

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev hvalio je fudbalere crno-belih nakon meča u Gentu (1:1), ali je i te kako bio kritičan prema njima posle neočekivanog poraza protiv Flore (0:1). Ne priliči Partizanu da gubi od ekipe iz Estonije, koja tri decenije nije ostvarila pobedu u grupi UEFA takmičenja, a posebno da i opšti utisak pored rezultata ne bude pozitivan. Zbog toga je Iliev u izjavi za "MaxBet Sport" poručio da mu je pomalo neverovatan splet događaja "pre i za vreme utakmice sa Florom".

- Ako je trebalo da doživimo utakmicu sa toliko grešaka i pehova, onda u redu i siguran sam da se ovako nešto više neće ponoviti. Sve mi se nekako čini da smo se previše opustili. Da smo možda malo i potcenili rivala! Odlično smo ušli u takmičenje, zabeležili dve pobede, a onda u naredna tri meča osvojili samo bod. To je činjenica. I umesto da mirno privedemo sve kraju, dogodilo se da je jedna utakmica promenila sve. Kada ovo pričam, mislim na sve nas u klubu, a polazim od sebe - naglasio je Iliev.

Ivica Iliev
foto: Starsport©

Prvi čovek sportskog sektora crno-belih dodaje da je pristup utakmici bio nedopustiv, kao i da ima utisak da su "svi unapred upisali tri boda", ne samo igači. A pored toga ni duge stvari im nisu išle na vodenicu.

- Gol smo primili u najgorem mogućem trenutku, u 44. minutu i to ni iz čega, ali bukvalno. Tada smo izgleda tek shvatili svu ozbiljnost situacije pa smo u drugom poluvremenu pokušali nešto, ali ima dana kada zaista ništa ne polazi za rukom. zatim je došla i povreda Markovića, u trenutku kada je trebalo da stisnemo rivala u poslednjih deset minuta. Nažalost, zbog ranije izvršenih izmena ostali smo sa igračem manje što je bio dodatni problem - poručio je Iliev.

Sportski direktor Partizana dodaje i da svakodnevno priča sa fudbalerima, kao i da veruje da Stanojević sve drži pod kontrolom, al da svako treba da pođe od sebe i preispita se.

- Od jedne realno dobre situacije došli smo do toga da nam je poslednji meč biti ili ne biti za opstanak u Evropi. Ali ponavljam, ako je trebalo da nam se u jednom meču sve ovo izdešava, onda neka... Uostalom, u Ligi konferencija bilo je još zanimljivih rezultata. Jedna Mura dobila je Totenhem, ranije je norveški Bodo pobedio Romu 6:1. Ima takvih dana u fudbalu - zaključio je Ivica Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track