LOVA DO KROVA! BASNOSLOVNE PLATE U FSS Bjeka 7.000 evra, Joca 6.000 evra, čak i Tole zgrće 500.000 dinara mesečno
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

FUNKCIONERI ĆE SE OVAJDITI

LOVA DO KROVA! BASNOSLOVNE PLATE U FSS Bjeka 7.000 evra, Joca 6.000 evra, čak i Tole zgrće 500.000 dinara mesečno

Fudbal -

Kurir vam donosi aktuelni spisak zarada čelnika srpskog fudbala, na opšte iznenađenje, tu je i Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik Saveza

Sliće se ogromna količina novca u kasu FSS, ali da nisu ovo malo prevelike plate ako znamo gde živimo? Kurir vam donosi spisak primanja funkcionera Saveza.

Plasirala se fudbalska reprezentacija Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, nesumnjivo zaista ogroman uspeh. Ako se takođe uzme u obzir da je jedan veliki Portugal s Kristijanom Ronaldom na čelu u direktnom okršaju za plasman na Mundijal izgubio od "orlova" kod kuće, u Lisabonu, i to u poslednjim minutima, ovaj uspeh dobija još više na značaju.

Fudbalski savez Srbije dobio je od države milion evra kao nagradu, uz milionske svote FIFA koje će se sliti u kasu FSS.

Para će da bude, i to u velikim količinama, a baš tako mogu da se nazovu i primanja koja ima aktuelna upravljačka garnitura. Pa tako Nenad Bjeković, v. d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije, zarađuje mesečno čak 7.000 evra! Još jedan u nizu funkcionera od čije se plate zavrti u glavi je i Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS. Svakog prvog u mesecu inkasira ravno 6.000 evra.

Posebno je zanimljivo što prihode iz Stare Pazove ima i već davni predsednik FSS Tomislav Karadžić! Informacije Kurira govore da Karadžić zarađuje ravno 500.000 dinara mesečno kao predsednik Upravnog odbora Sportskog centra FSS.

Juče smo pokušali da kontaktiramo s Tomislav Karadžićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

FSS, Zarade
foto: Kurir

Sednica Skupštine

FSS usvojio novi statut i raspisao izbore

Skupština Fudbalskog savez Srbije jednoglasno je usvojila novi statut! On je prihvaćen u prvobitnom obliku, bez izmena, jer je takav potpuno u skladu sa Statutom UEFA.

Sednica u Staroj Pazovi bila je izuzetno burna, čudo se dosta različitih stavova, ali na kraju kad je došlo do glasanja o Statutu, nije bilo većih podela. Svi delegati (njih 63) glasila su za novi statut. Svi amandmani koji su podneti - jednoglasno su odbijeni. Takođe, raspisani su odmah i novi izbori na svim nivoima.

štampano izdanje 30.11.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

DANAS VAS U DNEVNOM IZDANJU KURIRA OČEKUJU DVA POKLONA! DOBIĆETE POKLON IZNENAĐENJA plus dodatak STARS!

Kurir
Kurirfoto: Kurir

Kurir i ovog utorka svoje čitaoce daruje poklonom iznenađenja. Uz dnevno izdanje novina očekuje vas neki od naših poklon iznenađenja.

Kao drugi poklon dobićete dodatak Stars:

Otkrivamo sve što poznati žele da sakriju, vruće vesti i stare tajne, plus čekaju vas ekskluzivni intervjui i paparaco fotke!

štampano izdanje 30.11.2021.
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track