01:57

Zajednički intervju Piksija i njegove supruge za Kurir

emotivno

ZAJEDNIČKI INTERVJU PIKSIJA I NJEGOVE SUPRUGE ZA KURIR: Sve nam ide po planu, radujemo se unučićima i nogama smo ČVRSTO NA ZEMLJI

Fudbal -

Čovek koji je fudbalsku reprezentaciju Srbije odveo pravo na Mundijal, Dragan Stojković Piksi dobio je nagradu za životno delo, koju mu je dodelio magazin Elle.

Sportska legenda dobio je nagradu za životno delo, pre svega jer je naciju obradovao plasmanom na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine u Kataru.

- Uvek je lepo družiti se sa dobrim i uspešnim ljudima, kad smo u Beogradu, svaki događaj ove vrste je dobrodošao i bude vrlo emotivno - rekao je Piksi za Kurir televiziju.

Dragan Stojković Piksi
foto: Kurir TV

Stojković se osvrnuo na ogroman uspeh srpske fudbalske reprezentacije.

- Napravili smo veliki uspeh, u martu smo krenuli sa kampanjom i završili je najbolji mogući način utakmicom u Portugalu. Jako smo bili uspešni u ovoj godini, Srbija je uspela da ode na Svetsko prvenstvo. Naša zastava će da se zaviori u Dohi, čini mi se sedmi put po redu. Jako smo ponosni na naše rezultate - rekao je Piksi, a njegova supruga je dodala da je uživala u utakmici.

- Uvek verujem u njega, jako sam uživala u protekloj utakmici - rekla je Piksijeva supruga.

Dragan Stojković Piksi
foto: Kurir TV

Meštani Pasi Poljane, gde je Stojković rođen i gde je napravio prve fudbalske korake, već duže vreme se trude da naprave igralište. Međutim, rodila se nova ideja da se obnovi rad nekadašnjeg fudbalskog kluba Pobeda, ali pod novim imenom - FK Dragan Stojković Piksi.

- Lepe stvari se dešavaju, ostaću čvrsto na zemlji. Sve pohvale prihvatam, ali ostajem svoj. Sve pozitivne akcije prihvatam i podržavam - kaže selektor.

Porodica Stojković će uskoro postati bogatija za još dva unučete, Piksijeve ćerke Andrea i Anja su obe u blagoslovenom stanju.

- To je najveća sreća u životu, jedva čekamo, sve ide po planu - rekao je Piksi.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:22

PIKSI DOBIO ELLE NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO! Supruga Snežana ponosna: Iznenađeni smo, ovo je prvi put

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track