NASTAVLJEN MEČ U VOTFORDU: Navijač doživeo srčani udar, lekari Čelsija odmah pružili pomoć i uradili reanimaciju! Stanje stabilno!
Foto: Profimedia

premijer liga

NASTAVLJEN MEČ U VOTFORDU: Navijač doživeo srčani udar, lekari Čelsija odmah pružili pomoć i uradili reanimaciju! Stanje stabilno!

Fudbal -

Fudbaleri dva tima poslati su u svlačionicu, da bi se posle pola sata vratili na teren kako bi se nastavila utakmica

Utakmica engleske Premijer lige izmedju Votforda i Čelsija bila je prekinuta na oko pola sata nakon što je jednom od navijača pozlilo na tribinama.Sudija Dejvid Kut je posle 12 minuta igre poslao igrače u svlačionicu, pri rezultatu 0:0.

Skoro 25 minuta nakon što je utakmica prekinuta, navijač je iznesen na nosilima i odveden u bolnicu. Votford je na svom Tviter nalogu naveo da je navijač doživeo srčani zastoj, ali da je njegovo stanje stabilizovano.

"Hvala medicinskom osoblju, igračima i navijačima na brzom reagovanju", naveo je Votford. Incident se dogodio dok je defanzivac Votforda Adam Masina primao lekarsku pomoć. Medicinsko osoblje oba tima je potrčalo preko terena kako bi pomoglo navijaču, dok su igrači napuštali teren. Igrači su se vratili na teren nakon što je navijač odveden u bolnicu, a posle kratkog zagrevanja utakmica je nastavljena 32 minuta nakon što je prekinuta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track