PRE 12 GODINA JE IZAZVALA VELIKI FUDBALSKI SKANDAL: Evo kako danas izgleda bivši top model! Zbog nje se tresla planeta
Foto: Instagram

ovo se ne zaboravlja

PRE 12 GODINA JE IZAZVALA VELIKI FUDBALSKI SKANDAL: Evo kako danas izgleda bivši top model! Zbog nje se tresla planeta

Fudbal -

Svet fudbala prepun je skandala poslednjih godina, ali retko koji je pomutio slavu onog koji se dogodio krajem 2009. i početkom 2010. godine u Engleskoj.

Svet fudbala je uzdrmala seks afera u centru koje su se našli nekadašnji saigrači Džon Teri i Vejn Bridž, kao i top model Vanesa Peronsel.

Vanesa je bila devojka Vejna Bridža, koji je sa Terijem igrao u Čelsiju. Tinejdžerske godine je provela u Parizu, bavila se glumom i manekenstvom, da bi se preselila u London gde se zaposlila u noćnom klubu kako bi zaradila dodatni novac. Tu je upoznala Bridža i par je ušao u vezu 2004. godine.

Posle pet godina zabavljanja Bridž se preselio u Mančester pošto je potpisao za Siti. Negde u to vreme Teri je krenuo u napad na devojku svog saigrača. Izbila je velika afera, iako su svi akteri pokušali da demantuju ili je zataškaju.

Teri je zbog toga izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske, što je još bitnije, čast i ugled. Početkom 2010. godine je angažovao i advokate kako bi sprečio da se priča rašili, ali ni pred sudom nije uspeo u tome.

Bridž na prvoj sledećoj međusobnoj utakmici nije hteo da mu pruži ruku.

Što se tiče Vanese, i dalje radi kao model za određene brendove, ali je činjenica da se njeno ime uvek povezuje sa skandalom Teri - Bridž.

Teri je u međuvremenu uspeo da izgladi odnose sa suprugom Tori koja takođe odlično izgleda i danas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track