U HUMSKOJ UVERENI U PROLAZ DALJE! Nemanja Jović: Siguran sam da ćemo pobediti Anortozis!
Foto: @starsport

OPTIMIZAM

U HUMSKOJ UVERENI U PROLAZ DALJE! Nemanja Jović: Siguran sam da ćemo pobediti Anortozis!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Nemanja Jović rekao je da utakmica protiv Novog Pazara nije bila laka i da mu znači što je postigao gol, ali je i istakao da je siguran u pobedu crno-belih protiv Anortozisa u Ligi konferencija.

"Znali smo da će utakmica biti teška. Novi Pazar je tvrda ekipa, imaju dobre igrače. Znali smo da neće biti lako, ali smo bili fokusirani i uzeli tri boda", rekao je Jović, a prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu ekipu Novog Pazara sa 2:0. Golove za crno-bele postigli su Marko Milovanović i Nemanja Jović sa penala.

"Znao sam da ću da šutiram penal ako ga bude bilo, vežbao sam na treninzima. Bio sam fokusiran i lopta je završila iza golmana. Drago mi je što smo Marko i ja dali golove za ovu pobedu, značiće nam obojici mnogo", rekao je Jović.

Nemanja Jović
foto: Partizan.rs

"Kad sam bio omladinac izvodio sam penale, a ovo mi je prvi put da ih izvodim u prvom timu i veoma sam ponosan na to. Vežbao sam dosta, trudio se da svakim treningom doprinesem što više mogu, smatram da je zato doneta ta odluka", dodao je on.

Crno-bele u četvrtak očekuje poslednja utakmica grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa, a upravo protiv ovog tima Jović je upisao asistenciju prilikom gostovanja na Kipru.

"Siguran sam da ćemo pobediti. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bi se ponovila ta asistencija, daću sve od sebe da se to ostvari", naveo je Jović.

Utakmica Partizan - Anortozis na programu je u četvrtak od 18.45. Crno-belima za prolaz dalje neophodno je da ostanu neporaženi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track