NINA I ANIKA SU STRASTVENE JAHAČICE: Golman Bajerna voli isti TIP ŽENA, pronašao 15 godina mlađu verziju! VIDEO
Foto: AP

LJUBAVNI JADI MANUELA NOJERA

NINA I ANIKA SU STRASTVENE JAHAČICE: Golman Bajerna voli isti TIP ŽENA, pronašao 15 godina mlađu verziju! VIDEO

Fudbal -

Posle pogrešnog prevoda jedne izjave golmana reprezentacije Nemačke, u latinskoj Americi naširoko veruju da je homoseksualac!

Jedan od najboljih golmana na svetu Manuel Nojer (35), prvi čuvar mreže minhenskog Bajerna i reprezentacije Nemačke, brzo je pronašao utehu nakon razvoda početkom prošle godine. On je bivšu suprugu Ninu Vajs zamenio sa 15 godina mlađom rukometašicom Anikom Bisel.

Nina i Manuel Nojer u braku su proveli blizu tri godine, a svako je pošao svojim putem posle razvoda. Je li možda upravo 19-godišnja Anika bila povod raskola, ne zna se, ali fotografije svedoče da se Manuel zaista nije daleko odmakao od Nine bar što se fizičkog izgleda svoje nove izabranice tiče.

Anika Bisel
foto: Profimedia

Štaviše, najtiražniji nemački tabloid "Bild" piše da između devojaka ima još sličnosti, odnosno da obe gaje ljubav prema konjičkom sportu, odnosno strastvene su jahačice! Za sada se Manuel Nojer i atraktivna Anika uspešno drže podalje od znatiželjne javnosti, ali njihova ljubav i dalje veoma intrigira mnoge u Nemačkoj.

Anika Bisel
foto: Profimedia

Nina i Manuel Nojer su se venčali u maju 2017 (građansko venčanje u Austriji, crkveno u Italiji), ali su se razveli početkom 2020, kada je golman Bajerna počeo da se zabavlja sa Anikom Bisel. Posle pogrešnog prevoda jedne njegove izjave, u latinskoj Americi naširoko veruju da je homoseksualac! Meksiko je čak kažnjen zbog homofobičnog skandiranja svojih navijača kada je Nojer imao loptu tokom utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Anika Bisel
foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track