ZVEZDO, POBEDI I IZBEGNI OVAJ PAKAO! Ako crveno-beli budu 2. u grupi čeka ih KOŠMAR u nokaut fazi! Idu na BARSU, DORTMUND...
Foto: Starsport

da se smrzneš

ZVEZDO, POBEDI I IZBEGNI OVAJ PAKAO! Ako crveno-beli budu 2. u grupi čeka ih KOŠMAR u nokaut fazi! Idu na BARSU, DORTMUND...

Fudbal -

Crvenu zvezdu čeka izuzetno težak posao u nokaut fazi Lige Evrope, ako zauzme drugo mesto u grupi.

Aktuelni šampion Srbije večeras od 21 čas igra protiv Brage odlučujući meč za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Crveno-beli su trenutno lideri grupe F sa 10 osvojenih bodova i trijumf u Portugalu garantuje im prvo mesto i lakši žreb u osmini finala Lige Evrope.

Tim Dejana Stankovića može do liderske pozicije i u slučaju remija, ali pod uslovom da odlični Mitjiland ne zabeleži trijumf u Bugarskoj protiv poslednjeplasiranog Ludogoreca.

Poraz od Brage i pobeda Danaca šalje Zvezdu na treću poziciju i u Ligu Konferencija.

Srpski tim može da završi i na drugom mestu u grupu, ako izgubi od Brage, a Mitjiland ne ostvari trijumf protiv Ludogoreca, ili u slučaju remija sa Bragom i pobede Danaca, koji imaju prednost u međusobnim duelima sa Zvezdom.

Drugo mesto Zvezdi donosi izuzetno teškog rivala u osmini finala.

Naime, po novim pravilima drugoplasirani timovi iz Lige Evrope u osmini finala igraju protiv trećeplasiranih ekipa iz Lige šampiona.

To zanači da bi Zvezda, u slučaju da bude druga u grupi, za rivala mogla da dobije Barselonu, Borusiju Dortmund, Lajpcig, Porto, Sevilju, Zenit, Šerif, odnosno Atalantu ili Viljareal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track