PRESUDILO ISKUSTVO ZVEZDE! Ivanić: Evropski meč za kraj polusezone
Foto: Fk. Crvena zvezda

SUPERLIGA SRBIJE

PRESUDILO ISKUSTVO ZVEZDE! Ivanić: Evropski meč za kraj polusezone

Fudbal -

Vezni fudbaler našeg tima Mirko Ivanić izneo je utiske posle ostvarene pobede (2:3) u poslednjem meču ove polusezone, koji su crveno-beli odigrali protiv ekipe TSC-a na gostujućem terenu.

" Mislim da je danas bila stvarno jedna evropska utakmica u našoj Superligi, na ovom divnom stadionu i ambijentu smatram da smo i mi, ali i oni odigrali vrhunski. Možda je presudilo naše iskustvo, igramo dosta ovakvih utakmica u Evropi, mogu da kažem da je to odlučilo danas. Iako smo bili vidno umorni i iscrpljeni, još jednom smo pokazali naš kvalitet i da zaslužujemo da budemo tu gde jesmo", istakao je Ivanić.

Govorio je Ivanić i o navijačima našeg kluba koji su crveno-belima pružili veliku podršku na meču protiv TSC-a.

"Nema potrebe da više ponavljamo koliko nam podrška navijača znači. Na svakoj utakmici su tu, bilo da igramo u Srbiji ili inostranstvu. Uvek su tu za nas, ovom prilikom želeo bih da im se zahvalim na tome i da im poručim da nastave da nas bodre i u februaru."

TSC, Crvena zvezda
foto: @starsport

Osvrnuo se Ivanić na svoje odlične partije, ali i govorio o tome šta navijači mogu da očekuju od njega u drugoj polusezoni.

"Nadam se da ću biti još bolji u nastavku sezone. Pre svega treba da se odmorim, mislim da mi je izuzetno potreban odmor, kao i celoj ekipi. Posle toga da se dobro pripremimo za naredne izazove".

Ivanić je iskoristio priliku da svim navijačima čestita predstojeće praznike.

"Poželeo bih svima puno zdravlja i sreće, da provedu vreme sa svojim najbližim i najdražim ljudima. Da dočekaju sledeću godinu bolji nego što su bili u prethodnoj, ali i nauče nešto novo" poručio je Ivanić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track