PRODALI SU NAM PRIČU O NEMAČKOM MESIJU! Totalno neočekivano, ŽESTOK UDAR na Marka Marina: Nije vredan ni kopačke da mu veže!
Foto: AP

pljuvačina

PRODALI SU NAM PRIČU O NEMAČKOM MESIJU! Totalno neočekivano, ŽESTOK UDAR na Marka Marina: Nije vredan ni kopačke da mu veže!

Fudbal -

Marko Marin je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata nemačkog fudbala, međutim, u karijeri nije postigao stvari koje su se od njega očekivale.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sada ima 32 godine i igra za Ferencvaroš, a kao dvadesetjednogodišnjak pojačao je Čelsi.

Ekipa iz Londona je Verderu uplatila 8.000.000 evra za transfer, a od Marina se očekivalo mnogo. Ipak, vezista nije pružio ono što su od njega tražili treneri i ljudi iz kluba.

Sada je britanski list "San", a nije jasno zbog čega baš u ovom trenutku, napravio najgori tim Čelsija u 21. veku, a na njemu je i Marin dobio mesto zajedno sa nekim ozbiljnim imenima svetskog fudbala.

Arizabalaga - Bularuz, Bogarde, Đilobođi, Del Orno - Veron, Bakajoko, Drinkvoter, Marin - Ševčenko, Morata.

Frenk Lampard i Marin na treningu Čelsija
Frenk Lampard i Marin na treningu Čelsijafoto: EPA

Svako od jedanaesterice dobio je kratak opis, a evo šta su u britanskom listu poručili o Marinu.

- Prodali su nam priču o "Nemačkom Mesiju" kada je stigao u klub, ali nažalost je dokazao da nije vredan ni da vezuje Mesiju kopačke. Ovaj momak ima 32 godine i igra u Mađarskoj. Prodali su nam san, ali u realnosti dobili smo oskudnih šest ligaških utakmica od Marina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track