JOVIĆ BOLJI OD BENZEME: Da li je vreme za PREOKRET u Realu? Španci konačno veruju Luki, ako ovako nastavi Anćeloti će imati muke!
Foto: EPA

zaslužio je ovo

JOVIĆ BOLJI OD BENZEME: Da li je vreme za PREOKRET u Realu? Španci konačno veruju Luki, ako ovako nastavi Anćeloti će imati muke!

Fudbal -

Samo 20 minuta je Luka Jović proveo na terenu na utakmici protiv Kadiza u 18. kolu La Lige, ali i u tih 20 minuta je uspeo da ostavi odličan utisak.

Otkako je iskoristio priliku koja mu se ukazala na utakmici protiv Real Sosjedada na početku decembra, deluje da je Jovićeva karijera u Realu u uzlaznoj putanji.

Naravno, četiri odigrane utakmice jesu premali uzorak da bi pravili bilo kakva predviđanja, ali ukoliko nastavi sa odličnom igrom, Karlo Anćeloti bi mogao da ima puno problema pri izboru startnih 11.

Na tom gostovanju Sosjedadu Jović je za 74 minuta u igri postigao gol i upisao asistenciju u pobedi rezultatom 2:0. Benzema nije igrao zbog povrede, kao ni u utakmici Lige šampiona protiv Intera koja je završena identičnim ishodom.

Francuz je bio spreman za naredni meč kada su on i srpski reprezentativac podelili minutažu i odigrali po poluvreme, a za 20 minuta protiv Kadiza Jović je ostavio bolji utisak od Benzeme koji je odigrao čitav meč.

Utakmica je završena bez golova, a nakon što je u 70. minutu ušao u igru, Jović je ušao u dobru priliku kada je glavom loptu poslao pored gola. Imao je još jednu dobru situaciju bivši napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta, ali je tada nesebično odlučio da pokuša da upiše asistenciju i tom prilikom pogrešio.

Navijačima se svidelo to što su videlo, pa su na uglednom listu Marka, Jovićevu partiju ocenili znatno bolje od Benzemine.

Još jednom pominjemo, uzorak je premali da bi pričali o bilo kakvoj smeni u napadu kraljevskog kluba, ali...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track