SENZACIJA I IZDAJA U HRVATSKOJ! Hajduk na pragu BRUTALNOG POJAČANJA! Vicešampion sveta direktno iz Atletiko Madrida stiže u Split!
Foto: EPA

bomba u najavi

SENZACIJA I IZDAJA U HRVATSKOJ! Hajduk na pragu BRUTALNOG POJAČANJA! Vicešampion sveta direktno iz Atletiko Madrida stiže u Split!

Fudbal -

Nakon što je napustio Milan i postao slobodan igrač, a pre nego što je odlučio da završi karijeru, pominjalo se da bi Mario Mandžukić mogao da pojača zagrebački Dinamo, a sada je aktuelna nova priča o ozbiljnom transferu.

Super Mario nije odlučio da se vrati u hrvatski fudbal, ali blizu takve odluke je njegvog dugugodišnji saigrač iz reprezentacije, Šime Vrsaljko (29), koji je 2018. godine bio deo ekipe koja je u Rusiji stigla do finala Svetskog prvenstva.

Desni bek Atletiko Madrida imao je prethodnih sezona probleme sa povredama, a ove je igrao na tri utakmice Lige šampiona, kao i šest mečeva u La Ligi na kojima je postigao gol i upisao asistenciju.

Prema saznanjima hrvatskog portala Germanijak, Vrsaljko i Hajduk su uveliko u pregovorima.

Splićani žele da pozajme defanzivca na šest meseci, a zatim da ga zadrže za sebe nakon što istekne njegov uvogor sa Atletikom, na leto 2022. godine.

Osim što bi to bila prvoklasna senzacija u svetu fudbala, u isto vreme bi bila i velika izdaja s obzirom na to da je Vrsaljko počeo karijeru u Dinamu, najvećem rivalu Hajduka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track