DVA SRBINA OD 200.000.000 EVRA! Trka za Vlahovićem i SMS postaje nikad UZBUDLJIVIJA! Ogroman novac, najveći klubovi i KREĆE RAT!
Foto: AP/Armando Franca, Profimedia

o NJIMA SE PRIČA

DVA SRBINA OD 200.000.000 EVRA! Trka za Vlahovićem i SMS postaje nikad UZBUDLJIVIJA! Ogroman novac, najveći klubovi i KREĆE RAT!

Fudbal -

Da će Dušan Vlahović biti glavna zvezda predstojećeg prelaznog roka u Evropi to se znalo od momenta kada je odbio da produži ugovor sa Fjorentinom, ali niko nije očekivao da će uz njega biti i Sergej Milinković-Savić!

Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić
foto: Beta/Branislav Božić

Fudbaler Lacija produžio je ugovor sa "nebesko-plavima" i sve je delovalo idilično. Rezultati su, doduše, malo slabiji ove sezone, ali Sergej igra na vrhunskom nivou. Međutim, pukla je tikva u Rimu, došlo je svađe na relaciji uprava kluba - SMS, pa je ponovo aktuelan mogući transfer!

Sergej Milinković-Savić, Lacio
foto: AP

Naravno, veliki evropski klubovi su to jedva dočekali i odmah su počeli stidljivo da se raspituju za Sergeja, a ako raskol sa Laciom bude nepremostiv verovatno će i uslediti zvanična ponuda.

Sada će teško cena preći 100 miliona evra, koliko je Lacio mogao da dobije da je prodao Srbina pre godinu i po dana, ali neće sigurno kalirati ispod 80 miliona.

Sa druge strane, za Dušana Vlahović bi sigurno obeštećenje bilo i veće od 100 miliona evra da je produžio ugovor sa klubom iz Firence. Ovako, će u Firenci morati da se zadovolje malo manjom sumom. To će svakako biti najveći transfer srpskog fudbalera u istoriji (uz Sergeja, ako dođe do prodaje).

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Juventus je prvi u redu za obojicu, ali ne bi nas uopšte iznenadilo da Dušan i Sergej napuste Apenine. Lacio i Fjorentinu uopšte nisu raspoloženi da pojačavaju rivala koga ne mogu da smisle...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track