GRAĐANI VOLE DOMINO DAME: Kad pobedi 7:0, pa odmah dođe kod mene! Skandal potresa Premijer ligu, reagovao i Gvardiola!
Foto: Profimedia

premijer liga

GRAĐANI VOLE DOMINO DAME: Kad pobedi 7:0, pa odmah dođe kod mene! Skandal potresa Premijer ligu, reagovao i Gvardiola!

Fudbal -

Atraktivna Esti istakla samo da njen klijent vozi automobil od 150.000 funti, ali još nije utvrđeno o kom se igraču "građana" radi

Posle plasmana u osminu finala Lige šampiona, fudbaleri Mančester sitija nedavno su u Premijer ligi savladali Lids sa ubedljivih 7:0, a izgleda da je jedan od fudbalera "građana" posle meča imao bolji provod.

Popularna "domino dama" Mis Esti okačila je na "TikTok" izazovnu fotografiju u kojoj pozira u dresu "građana", a po njenim rečima imala je klijenta koji je bio upravo deo te veličanstvene pobede.

- Kad pobedi 7:0, pa odmah dođe kod mene - napisala je ona, a tamošnji mediji još uvek nisu uspeli da saznaju o kom se fudbaleru radi.

Još uvek se ne zna o kome se tačno radi, već onoliko koliko je Esti želela da otkrije, a otkrila je jako malo, ističući da njen klijent vozi automobil od 150.000 funti, što može biti maltene bilo ko od fudbalera "građana", te ta konstatacija nije mnogo pomogla engleskim medijima.

Ipak, jedna stvar je ostrvskim novinarima zapala za oko, a to je da u narednom meču "građana" protiv Njuksala u timu nije bilo Džeka Griliša i Fila Fodena. Zbog toga se sumnja da je jedan od njih dvojice bio taj misteriozni posetilac atraktivne Esti.

Britanski "Telegraf" piše da je Gvardiola poludeo kad je u javnost procurila fotografija Griliša i Fodena iz noćnog izlaska, te kad je video u kakvom su se stanju pojavili na treningu sledećeg dana. Izbacivanjem iz tima hteo je da im poruči da se takve stvari neće tolerisati u klubu.

Foden, 21-godišnjak čija je vrednost procenjena na 80 miliona evra, ove sezone ima po šest golova i asistencija na 18 nastupa. Griliš, koga je Siti platio 100 miliona funti proteklog leta, ima po tri gola i asistencije ove sezone. Siti je i bez njih lako pobedio Njukasl (4:0) i zaseo na prvo mesto na tabeli Premijer lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track