PREVARA GODINE! Učestvovala četiri srpska fudbalera, uplaćeni MILIONI, kladionice opljačkane! SVI DETALJI NAMEŠTALJKE!
Foto: Pritnscreen

šta učiniše

PREVARA GODINE! Učestvovala četiri srpska fudbalera, uplaćeni MILIONI, kladionice opljačkane! SVI DETALJI NAMEŠTALJKE!

Fudbal -

Nema mira u srpskom fudbalu, uprkos velikim uspesima i na klupskom i reprezentativnom nivou! Ovoga puta su reč uzeli prvoligaši, a pozadina svega je kladionica!

Šta se tačno desilo na meču Železničar Pančevo - Timok 1919 koji je prijavljen od strane UEFA? Kako saznajemo, na hiljada i hiljade evra (nezvanično: zbirno više od 15 miliona dinara) uplaćene su na razne kladioničarske igre, a vezane su za ishod prvog poluvremena meča, klađenje na sledeći gol na meču, broj golova u prvom poluvremu, broj golova na meču, kao i sam konačan ishod. Uplate su pretežno obavljene u stranim kladionicima i izvršene su dan pre utakmice, na dan duela, ali i za vreme klađenja uživo.

Detalji: Kvota pala sa 1,72 na 1,23

Veliki broj uplata "odao" je ceo slučaj, a da je nešto sumnjivo videlo se i kroz ogroman pad kvote. Trijumf domaćeg tima dan pre meča plaćao je 1,72, a na dan utakmice kvota je pala na 1,23.

Utakmica
foto: Printscreen

Kvota na golove pala je takođe i to drasično. Klađenje na tri ili više pogotka plaćalo je 1,38 (pala kvota sa 1,91).

Sam meč doneo je dosta spornih detalja. Dva penala, a četiri fudbalera Timoka su dobila diciplinsku prijavu zbog "neuobičajenog ponašanja tokom utakmice koje je pomoglo Železničaru". Zanimljivo, klub iz Zaječara je raskinuo ugovore sa tim fudbalerima.

Kako saznajemo, ovo nije jedini meč koji je pod lupom i moguće je da narednih dana stignu prijave za još neke utakmice. Kladionice su postale velika pretnja srpskom fudbalu, jer posle sudije (Srđan Obradović), dolazimo i do fudbalera koji su umešani u nečasne radnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track