ITALIJANI VODE ZVEZDINOG KLINCA: Torino daje 5.000.000 evra za čudo od deteta! Poznati i detalji bogate ponude
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Sprema se transfer

ITALIJANI VODE ZVEZDINOG KLINCA: Torino daje 5.000.000 evra za čudo od deteta! Poznati i detalji bogate ponude

Fudbal -

Dejan Stanković je ove sezone pružio šansu i sasvim solidnu minutažu Marku Lazetiću, mladom napadaču koji je prošle sezone igrao za Grafičar.

Lazetić ima 17 godina igra na poziciji napadača, a na 14 utakmica Super lige Srbije postigao je jedan gol za Crvenu zvezdu.

Potencijal koji je kod njega jasno vidljiv je ogroman, a to je prepoznao i Torino za koga je na Marakanu već stigla ponuda i to poprilično bogata.

Torino je spreman za obeštećenje izdvoji između od 2.500.000 do 3.500.000 evra, a da uz bonuse i određene procente cena transfera dostigne i 5.000.000 evra, saznaje Žurnal.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Postojalo je i interesovanje Milana, ali u ovom trenutku Rosoneri se ne pominju kao sredina u kojoj bi Lazetić mogao da zaigra, a s obzirom na to da je za Torino igrao i stric mladog fudbalera Nikola Lazetić, možda su Bikovi odlična opcija.

Iako bi u Ljutice Bogdana želeli da zadrže Lazetića činjenica je da Zvezdi treba novac, a da ove sezone nije imala ozbiljniji transfer, verovatno će se ozbiljno razmišljati o prodaji čuda od deteta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track