SERGEJ U NEVERICI! Milinković-Savić i Sari se oglasili se posle ŠOKANTNIH natpisa: Glupost je sve što smo pročitali o nama!
Foto: EPA

italija

SERGEJ U NEVERICI! Milinković-Savić i Sari se oglasili se posle ŠOKANTNIH natpisa: Glupost je sve što smo pročitali o nama!

Fudbal -

Mediji u Italiji napravili su pravu pometnju u Rimu kada su stigli do informacija da je Sergej Milinković-Savić pred izlaznim vratima Lacija zbog "arogantnog i drskog ponašanja".

Novinari na čizmi su pre nekoliko dana javili da je srpski fudbaler u sukobu sa trenerom Mauriciom Sarijem i predsednikom Klaudiom Lotitom i da su dobre šanse da već u januaru napusti Rim.

Čak je i prenesena izava Lotita koji je navodno poručio da je želeo odavno da proda Milinković-Savića, ali da to nije učinio samo zbog obećanja Simoneu Inzagiju, prethodnom šefu stručnog štaba.

Sergej je u sredu bio kapiten Lacija na utakmici 19. kola Serije A protiv Venecije i vodio je ekipu do pobede rezultatom 3:1, a potom je ukratko prokomentarisao čitav slučaj.

- Vidim da postoji dosta spekulacija i tračeva o meni, ali ne marim za to. Samo želim da Lacio pobeđuje - poručio je Milinković-Savić.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA

A, oglasio se i iskusni Sari koji poput tvrdi da nije mogao da veruje šta je pročitao o odnosu njega i repreznetativca Srbije, a verovatno je slična bila i reakcija Sergeja.

- Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to pre četiri meseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vreme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem - poručio je Italijan.

Sergej Milinković-Savić je ove sezone igrao na 25 utakmica u Seriji A i Ligi Evrope i na njima je postigao pet golova uz šest asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track