OVO NIJE PRVI PUT DA ZLATAN ŠALJE SREDNJI PRST ZA KATOLIKE: Ibrahimović tradicionalno VREĐA hrišćane za najveći praznik! FOTO
Foto: Printscreen

SKANDAL

OVO NIJE PRVI PUT DA ZLATAN ŠALJE SREDNJI PRST ZA KATOLIKE: Ibrahimović tradicionalno VREĐA hrišćane za najveći praznik! FOTO

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović još jednom je na dan kada Hršćani slave rođenje Isusa Hrista objavio neprimerenu fotografiju "srednjaka" i tako ponovno uvredio vernike širom sveta.

Zlatan je u više intervjua rekao da ne veruje u Boga, već isključivo u samog sebe, ali i često naglašavao da poštuje sve vere.

Zanimljive su i dvosmislene poruke koje šalje na društvenim mrežama, 'srednjak' za Božić, a nekoliko dana ranije objavio je fotografiju s papom Franjom u Vatikanu uz opis "mir i ljubav". Jednom se prilikom fotografisao ispred milanske katedrale, a u opisu: "Kuća Gospodnja".

Zlatan je tako na Božić proteklih godina objavljivao fotografije patuljaka, lavova, ruku Deda Mraza, koji pokazuju srednji prst, a vernike je naljutio i 2017. (igrao u Mančester junajtedu) kada je objavio fotografiju sebe kao Isusa koji se bori protiv đavola uz opis: I United it (eng., ja sam ga ujedinio).

1 / 4 Foto: Printscreen

"Verujem u Isusa Hrista i moram reći da je ovo stvarno jadno. Ne mogu dati podršku ovoj objavi, bez obzira što sam veliki navijač Manchester junajteda i ljubitelj tebe kao fudbalera. S ovim sve završava, biram Isusa Hrista ispred tebe i kluba koji ovo podržava. Moliću se za tebe, Zlatane", "To je glupo od tebe, Zlatane, ti nisi Bog. Odličan si igrač, ali nisi Bog", "Stvarno si preterao", neki su od komentara na društvenim mrežama nakon današnje objave.

- Ne verujem u Boga. Verujem samo u sebe. Čak ni u život pose smrti. Ovo je život i kada umrete, gotovo je. Ne znam čak je li mi potrebna sahrana ili samo da me zakopaju kada odem - rekao je Ibrahimović svojevremeno u intervjuu za talijanske medije.

Kurir sport

Bonus video:

06:14

KAKVE REČI O PIKSIJU! Nađ i Iliev RASPAMEĆENI potezima Stojkovića: UJEDINIO JE FUDBAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track