BRUTALNO! Salah objavio sliku sa porodicom kako slavi katolički Božić, muslimani mu ostavili salve uvreda u komentarima! FOTO
Foto: Printscreen

JEZIVO

BRUTALNO! Salah objavio sliku sa porodicom kako slavi katolički Božić, muslimani mu ostavili salve uvreda u komentarima! FOTO

Fudbal -

Mohamed Salah i ove godine objavio je porodičnu fotografiju u Božićnom izdanju.

Fudbaler Liverpoola slikao se sa suprugom i ćerkicama ispred Božićne jelke. Mnogi su ga u komentarima ispod fotografije napali budući da je Salah islamske veroispovesti. Pišu mu da je počinio haram (arapska reč za nedopušteno). Njegova objava izazvala je više od 50 hiljada komentara i dobila dva i po miliona lajkova.

"Srami se, izdao si islam. Ti si musliman i nije ti dozvoljeno da slaviš Božić. Znaš to!", "Ovo nije naš praznik", "Više nisi ponos Arapa", "Bože sačuvaj", "Srami se svog imena", "Prestanite pratiti ovog čoveka", komentari su s najviše lajkova. Ima i onih koji su pohvalili Salahov potez I poručili da on samo pokazuje kako poštuje i druge religije.

Salah je i prošle godine objavio fotografiju u Božićnom izdanju. I tada su mnogi muslimani napali egipatskog fudbalera u komentarima.

Kurir sport

Bonus video:

15:55

EVROPA BI DA ZABRANI BOŽIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track