SENZACIJA! POZNATO GDE VLAHOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU: Ovo niko nije očekivao! Za ovaj klub se odlučio IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA!
Foto: Profimedia

IZNENAĐENJE

SENZACIJA! POZNATO GDE VLAHOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU: Ovo niko nije očekivao! Za ovaj klub se odlučio IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA!

Fudbal -

Jel znate neki veliki klub u koji nije "prešao" Dušan Vlahović? Iz dana u dan strani mediji nas obasipaju informacijama ko vodi u trci za asom iz Firence.

Danas je "Skaj Italija" objavio da će srpski napadač u Fiorentini ostati do leta. Naime, Italijani tvrde da je Vlahoviću cilj da bude najbolji strelac italijanskog šampionata.

Dušan gotovo sigurno neće napustiti Fiorentinu u januaru, i izvesno je da će otići u junu. Fokusiran je na osvajanje nagrade za najboljeg strelca u Italiji. Cena koju Roko Komiso, vlasnik Fjorentine, traži je 70 miliona evra, piše "Skaj Italija".

Dušan Vlahović
foto: EPA

Tu vest "dopunio" je i "Italian Football TV", projekat koji je pokrenut od strane uticajnih italijanskih novinara i preti da postane najrelevantniji izvor informacija iz tamošnje lige. Oni tvrde da Vlahović sigurno svoju karijeru neće nastaviti u nekom drugom klubu na Apeninskom poluostrvu.

Posle leta najveće šanse da privole Vlahovića da dođe u njihovo jato imaju - Bajern, Dortmund, Junajted i Čelsi. Bar, trenutno...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track