ZVEZDA DOVODI BEKA IZ VALENSIJE? Poznati Italijan na radaru šampiona Srbije!
Foto: Profimedia

spekulacije

ZVEZDA DOVODI BEKA IZ VALENSIJE? Poznati Italijan na radaru šampiona Srbije!

Fudbal -

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku rešila da osveži svojeredove i pojača se na deficitarnim pozicijama. kao jedan od prioriteta zacrtala dovođenje desnog beka.

Jedna od takvih je pozicija desnog beka, a poslednji u nizu koji se našao na radaru crveno-belih je Italijan Kristijano Pičini

Italijan ima 29 godina i nastupa za Valensiju za koju je u dosadašnjem toku sezone odigrao četiri meča u Primeri i jednom se upisao u strelce.

Pičini koji je zabeležio tri nastupa za seniorski tim "azura" uopšte nije nerealna opcija.

Njemu na leto ističe ugovor sa popularnim "slepim miševima" i Zvezda bi ga najpre dovela na šestomesečnu pozajmicu, a potom bi mogao da postane zvanično član srpskog šampiona.

Desni bek se uklapa u ono što je crveno-belima potrebno. To najbolje pokazuje činjenica da je Valensija za njegovo doveđenje platila Sportingu osam miliona evra.

Italijan je od avgusta 2019. godine imao problema sa povredama. Do maja 2020. je imao dve operacije kolena i to ga je izbacilo iz tima. U prvoj sezoni na "Mestalji" je bio standardan, odigrao je 37 utakmica.

Pičini je u karijeri igrao za Fiorentinu, Speciju, Livorno, Betis, Sporting, Atalantu i Valensiju.

Crvena zvezda trenutno od desnih bekova ima Milana Gajića i Marka Gobeljića,ali njima ističe ugovor na kraju sezonu i moguće već da u januaru uz adekvatnu ponudu napuste klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track