UGOVOR IZ SNOVA ZA TADIĆA: Ajaks je samo kapitenu Srbije ponudio OVO po završetku karijere!
Foto: Profimedia

NESTVARNO

UGOVOR IZ SNOVA ZA TADIĆA: Ajaks je samo kapitenu Srbije ponudio OVO po završetku karijere!

Fudbal -

Kapiten Srbije Dušan Tadić prava je ikona holandskog Ajaksa i sasvim je sigurnio da će postati jedna od najvećih legendi slavnog kluba.

Tome u prilog govori činjenica da velikan iz Amsterdama već nudi funkciju kad završi karijeru.

"Postoji želja, jedini sam igrač kom su dali ugovor da bude odmah posle karijere trener, dok igram aktuelno. To je stvarno za veliko poštovanje i hvala klubu na tome. Videćemo. Nikada ne znaš kako ćeš razmišljati. Ovde, što se tiče trenerskog posla, kao da si na najboljem fakultetu na svetu. Ovde što možeš da naučiš o fudbalu, mislim da nigde ne možeš tako. Stvarno je uživanje ovde živeti i učiti.", rekao je Tadić za "Nova. rs"

Ajaks ima mlade i moderne čelnike, klub vode legende koje su relativno skoro završile karijeru, poput Edvin van der Sara, Mark Overmarsa i braće De Bur i drugih..

"Mislim da su Holanđani otvorenog uma, možeš sa njima da pričaš otvoreno, da diskutuješ. Možeš otvoreno da kažeš i kada ti se nešto ne sviđa, da izneseš argumente kada ti se ne dopada nešto, spremni su da pričaju. Nije ni čudo zašto važe za jedne od najinteligentnijih ljudi na svetu, to je jedan od razloga."

Kurir sport / Nova. rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track