PARTIZAN SPREMA BOMBU, SAŠA ILIĆ MENJA STANOJEVIĆA? Crno-beli se okreću LEGENDI, trener Čukaričkog dolazi na kraju sezone?
Foto: FK Čukarički, Starsport

ponovo u Humskoj

PARTIZAN SPREMA BOMBU, SAŠA ILIĆ MENJA STANOJEVIĆA? Crno-beli se okreću LEGENDI, trener Čukaričkog dolazi na kraju sezone?

Fudbal -

Ljubitelje fudbala u Srbiji šokirala je iznenadna vest da je Aleksandar Stanojević odlučio da napusti Partizan na kraju sezone.

Trener crno-belih se oglasio ubrzo nakon informacije da će bez obzira na rezultate otići iz Humske nakon prolećneg dela sezone, a nova pisanja celu situaciju čine još zanimljivijom.

Naime, kako nezvanično saznaje i prenosi Meridian sport, Saša Ilić je prvi izbor uprave Partizana da nasledi Stanojevića, ukoliko do rastanka zaista i dođe.

Ilić trenutno vodi Čukarički, što je njegov prvi samostalni angažman u klupskom fudbalu. Radio je kao selektor kadetske reprezentacije Srbije, a bio je i član stručnog štaba Dragana Stojkovića u A timu.

Stanojević i Ilić
Stanojević i Ilićfoto: Starsport

Sa mladom ekipom Čukaričkog beleži sasvim dobre rezultate. Ekipa s Banovog Brda je trenutno na trećoj poziciji u Super ligi sa solidnom prednosti u odnosu na Vojvodinu i Napredak, pa možemo da kažemo da se dobro snašao.

Otuda i razmišljanje crno-belih ide prema jednoj od najvećih legendi kluba.

Naravno, ne treba požuriti sa bilo kakvim zaključkom. Podsetimo, Stanojević tvrdi da je i on iznenađen što se u medijima pojavila informacija da je odlučio da napusti Partizan.

- To je potpuna neistina! Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika – pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam – potpuna neistina - rekao je Stanojević za Telegraf.

Kurir sport / Meridian sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track