OHI, GOL MAŠINA NA MARAKANI: Privukla me je veličina CRVENE ZVEZDE, kad su me pozvali nisam dugo razmišljao!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

duga devetka

OHI, GOL MAŠINA NA MARAKANI: Privukla me je veličina CRVENE ZVEZDE, kad su me pozvali nisam dugo razmišljao!

Fudbal -

Norvežanin zadužio crveno-beli dres sa brojem 99

Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je Ohi Omojiudžuanfo. Iako je njegov dolazak dogovoren još letos, on je danas zvanično predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić. Ugovor je potpisan na tri godine.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Do sada sam već rekao mnogo toga o Crvenoj zvezdi. Odlično su me dočekali ovde i veoma sam srećan. Spreman sam da pomognem ekipi u osvajanju nacionalnog šampionata i Kupa, i verujem da ćemo uspeti u tome. Ovde se svi lepo brinu o meni i sjajno se osećam. Spreman sam da ispunim sve što stručni štab bude zahtevao od mene – počeo je Ohi.

Snažni centarfor je istakao veliko zadovoljstvo što će nastupiti u crveno-belom dresu, ali i naglasio da je i pre dolaska u Beograd znao mnogo o istoriji našeg kluba.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Kada sam dobio poziv od Crvene zvezde odlučio sam da prihvatim bez razmišljanja. Od ranije sam znao dosta toga o istoriji kluba i veliko mi je zadovoljstvo što sam sada ovde. Znam i da klub pruža sjajne partije u Evropi, i nisam imao potrebe da razmišljam o ponudi. Ko ne bi želeo da igra za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Potrudiću se da postignem što više golova i da na kraju sezone budem prvi na listi strelaca – rekao je norveški internacionalac.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ohi je rođen 10. januara 1994. godine u Oslu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Norveške, a 2017. godine debitovao je i za A tim. Fudbalski se školovao u mlađim kategorijama Homlije, a afirmaciju je potom sticao u: Lilestormu (95 utakmice i 12 golova), Jervu (35 utakmica i 18 golova), Stabeku (100 utakmica i 38 golova). U potpunosti je pažnju na sebe skrenuo u Moldeu u kom je do današnjeg dana na 106 mečeva postigao 61 pogodak i upisao 14 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track