BRAVO DECO, BRAVO BORJANE! Svi oduševljeni kampom Zvezdinog golmana! SNEŽANA BORJAN: Tek će se pričati o ovome!
Foto: Kurir

Nešto novo na ovim prostorima

BRAVO DECO, BRAVO BORJANE! Svi oduševljeni kampom Zvezdinog golmana! SNEŽANA BORJAN: Tek će se pričati o ovome!

Fudbal -

Kapiten i golman Crvene zvezde odlučio je da svoje umeće i uspešne rezultate prenese na najmlađe

Golmanski kamp "GK Milan Borjan 82", koji nosi naziv upravo po njegovom imenu i broju na dresu, uspešno se održava u Baru, na crnogorakom primorju.

Ovo je prvi u nizu kampova, drugi sledi na leto na Zlatiboru, a onda će to značiti i početak tradicije koju najavljuje direktorka i idejni tvorac kampa Snežana Borjan.

Milan Borjan
foto: Kurir

Uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, Milan Borjan je prvog dana kampa radio sa 60 klinaca, među kojima su i dve talentovane devojčice iz Novog Sada. Slika je bila veličanstvena jer deca nisu krila oduševljenje što je lično njihov idol radio s njima.

Milan Borjan
foto: Kurir

-Kao direktor kampa moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti. Tri meseca sam izuzetan napor uložila u kompletnu organizaciju i danas posle šest dana kampa sam presrećna i ponosna koliko je sve imalo smisla, rekla je Snežana Borjan.

Milan Borjan
foto: Kurir

-Želim da se zahvalim supervizoru našeg kampa, gospodinu Draganu Sretenijeviću Galetu na neverovatnom konceptu i organizaciji struke i samog rada. Verujte mi, način na koji on to radi i kompletna priprema je nešto što ni u ozbiljnim klubovima nisam videla, a posebno ne na kampovima. Takođe, moram da se zahvalim savršenom osoblju hotela Kalamper i naravno mom suprugu Milanu Borjanu, jer bez njegovog lika i dela naš kamp ne bi ni postojao, dodala je Snežana Borjan.

Milan Borjan
foto: Kurir

Klinci pokazuju veliki talenat, a sudeći po naknadnim prijavama ubuduće se očekuje još masovniji kamp "GK Milan Borjan 82".

Milan Borjan
foto: Kurir

-Moram da kažem da mi je jako žao što za ovaj kamp nismo mogli da primimo svu decu, pa je stotinu dece širom Srbije i Crne Gore ostalo bez mogućnosti da učestvuje. Zbog njih već krajem juna na Zlatiboru pravimo kamp koji će trajati nekoliko nedelja i koji će imati širi dijapazon godišta, poručila je Snežana Borjan, supruga Milana Borjana i idejni tvorac, organizator i direktor ovog golmanskog kampa.

Milan Borjan
foto: Kurir

Kurir sport / G.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track