Fudbaleri Crvene zvezde doputovali u Bordo

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali u Bordo

Fudbal -
Utakmica između Bordoa i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati

BORDO - Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Bordo, gde sutra uveče protiv istoimenog francuskog prvoligaša igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Crveno-beli su svesni da je blaga prednost na strani domaćina, ali se nadaju da mogu da naprave iznenađenje.

"Prethodnih dana smo analizirali njihovu igru, ali mnogo važnije je da na terenu ispunimo naše zadatke. U Beogradu smo im parirali, nadam se da ćemo uspeti da ponovimo tu igru", rekao je Luka Milunović.

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da, u slučaju da svi igrači budu spremni, neće imati dilemu oko sastava.

"Za nas je ovo veliki meč i veliki dan. Ne postoji igrač koji želi da propusti utakmicu i nadam se da će sutra svi biti na raspolaganju. Nemam dilemu oko sastava, ako svi budu mogli da igraju", rekao je Janković novinarima pred trening na stadionu "Šaban-Delmas" u Bordou. "Rezultat je aktivan i daje šansu i jednima i drugima. Na osnovu igre iz prvog meča, uz poštovanje protivnika, imamo čemu da se nadamo. Spremni smo za sutrašnji meč, potpuno smo mirni i svesni situacije u kojoj smo", istakao je trener crveno-belih. On je kazao da se igrači Zvezde, iako su neiskusniji od francuskih rivala, neće predati bez borbe na terenu. "U Beogradu smo videli neke stvari u kojima možemo da budemo superiorniji i koje ćemo pokušati da iskoristimo. Bordo je bio favorit pre prvog meča, i dalje je, ali to ne znači da ćemo se predati", kazao je Janković. "Naš tim jeste mlad, oni imaju veće iskustvo, ali računali smo na to u pripremi za ovaj meč i pokušaćemo da iznenadimo rivala. Spremni smo na sve", dodao je trener Crvene zvezde. On je nekoliko dana pre prvog meča s Bordoom zamenio Roberta Prosinečkog na mestu trenera Zvezde i na pitanje novinara šta je razlog drugačije igre crveno-belih u odnosu na utakmice pre meča u Beogradu prošlog četvrtka, istakao upravo tu činjenicu. "Promena trenera uglavnom donosi pozitivan efekat na ekipu, bar u prvom trenutku, i do se desilo", kazao je Janković. Duel Zvezde i Bordoa počeće u 20.30. Zbog žutih kartona za Zvezdu neće moći da igra vezista Luka Milivojević, dok je zbog povrede još neizvestan nastup štopera Milana Jovanovića.

Utakmica između Bordoa i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati. Prošlog četvrtka u Beogradu nije bilo golova 0:0, pa srpskom timu za prolazak u grupnu fazu osim pobede odgovara i svaki remi sa postignutim golom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track